REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viceprimarul din Techirghiol a fost înmormântat. Nicuşor Constantinescu: A murit cu zile!

Viceprimarul din Techirghiol a fost înmormântat. Nicuşor Constantinescu: A murit cu zile!

Replica API 12 februarie 2015 | 22:32 846

Condus pe ultimul drum de prieteni şi colegi de partid

Condus pe ultimul drum de prieteni şi colegi de partid

Răzvan Alberto Andrei

Viceprimarul oraşului Techirghiol, Răzvan Alberto Andrei, a fost înmormântat miercuri, în Cimitirul ortodox din localitate în prezenţa familiei, a rudelor, a prietenilor, dar şi a colegilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) , Nicuşor Constantinescu nu a putut să-l conducă pe ultimul drum pe Răzvan Alberto Andrei, întrucât a trebuit să se prezinte la Tribunalul Constanţa. Însă, a trimis o delegaţie de la CJC, dar şi coroane, în memoria celui care a fost i-a fost coleg de partid şi prieten.

„Dumnezeu să-l ierte! Condoleanţe familiei! Îmi pare foarte rău pentru această moarte subită, cauzată de infarct, îmi pare forte rău pentru acest om deosebit care a plecat dintre noi la 43 de ani, coleg cu mine în PSD şi viceprimar al oraşului Techirghiol, alături de care am făcut multe proiecte, realizare şi implementate. Am trimis şi eu o delegaţie de la CJC şi coroane de flori, pentru că eu nu am putut să mă deplasez fiind la al n-lea proces. Trebuie să fie un semnal de alarmă. Viceprimarul, prietenul meu, a murit de infarct. Eu am făcut eforturi cu CJC să-l aduc din Germania pe medicul Militaru, să-i iau locuinţă de serviciu, a operat sute de cazuri pe inimă. Poate că, dacă era la serviciu, vicele trăia şi astăzi, poate avea o şansă în plus, nu ştiu”, a declarat, pentru „Replica”, Nicuşor Constantinescu. „Viaţa ne demonstrează că ne dăm singuri cu stângul în dreptul şi ne omorâm cu zile, că, până la urmă, a murit cu zile acest om”, a conchis şeful CJC. Reamintim că Răzvan Alberto Andrei, viceprimarul din Techirghiol, a murit luni seară, în timpul unui meci de baschet ce avea loc în sala de sport din localitate. La scurt timp de la începerea partidei, alesul local a suferit un infarct, iar medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului s-au străduit minute în şir să îl readucă la viaţă, dar inima i-a cedat. Răzvan Alberto Andrei era căsătorit şi avea un copil.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614