REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viceprimarul fără atribuţii, birou şi salariu, mesaj pentru Vrabie, primarul 'în criză de imagine'

Viceprimarul fără atribuţii, birou şi salariu, mesaj pentru Vrabie, primarul 'în criză de imagine'

Replica API 26 iunie 2018 | 22:12 277

Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, a anunţat că strange semnături pentru demararea unui referendum de dizolvare a Consiliului Local. Cine are curiozitatea să consulte legea, va realiza că nu este un demers atât de simplu şi că el nu are sorţi de izbândă. Dar, ca luptă politică, anunţul lui Vrabie i-a dat ocazia şi viceprimarului Luminiţa Vlădescu să reacţioneze. Vicele, care se semnează “viceprimar al Medgidiei fără atribuții, mașină, birou, salariu” a transmis următorul punct de vedere:

“Primarul dorește referendum pentru dizolvarea Consiliului Local. Este foarte important de subliniat acest lucru. Locuitorii din Medgidia nu s-au organizat pentru a solicita prefectului demisia consilierilor, primarul o face pentru ei. Este de fapt dorința primarului, care nu mai găsește altă cale de a ieși din criza de imagine în care se află, după doi ani de mandat.

O criză de imagine care i se datorează în totalitate. După doi ani, Medgidia este în haos, singura activitate a primarului fiind aceea de a instiga la ură și dezbinare. Scandalul și mizeria sunt cele două coordonate ale activității primarului care-și coordonează activitatea mai mult de la cârciuma stadionului decât din biroul personal.

Primarul se laudă cu asfaltări gândite și începute de alții, fabrici care întârzie să apară și proiecte de sute de milioane de euro care există doar pe hârtie. În realitate, după doi ani, visteria orașului este goală, iar primarul dă vina pe ”greaua moștenire”, crezând că lumea nu a sesizat cheltuielile haotice, banii aruncați pe sindrofii, festivaluri și mese faraonice servite alături de prietenii săi, plătite din bani publici.

Valentin Vrabie și-a început mandatul de primar cu promisiunea că va depolizita instituțiile Medgidiei. Au trecut doi ani, instituțiile Medgidiei au fost preluate de prietenii primarului, care primar a schimbat deja două partide politice.

Valentin Vrabie și-a început mandatul de primar promițând transparență. Consilierii locali au propus un proiect prin care toate plățile făcute de primărie să fie publice pe site-ul instituției. Primarul este cel care refuză să pună în aplicare acest proiect. De ce oare?

Valentin Vrabie le-a promis oamenilor proiecte de dezvoltare a Medgidiei. De cinci ședințe consecutive propune un singur proiect, cel legat de festivalul Dapyx. Oare în acest festival stă dezvoltarea Medgidiei?

Valentin Vrabie spune că de vină pentru dezastrul din Medgidia sunt consilierii locali. Cifrele arată că au fost inițiate aproximativ 300 de proiecte, consilierii locali alegând să respingă doar TREI. O realitate care poate fi verificată ușor.

Îi lansez primarului o provocare, bărbătește. În cazul în care referendumul pe care și-l dorește nu are loc sau nu este validat, în urma votului, să-și prezinte demisia și să nu mai candideze niciodată la Medgidia.

Aveți curajul să acceptați această provocare, domnule primar? Nu, evident, pentru că tot referendumul acesta este doar o fumigenă menită să vă crească în sondajele electorale după doi ani în care ați dormit”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca avea bun simt Dom' Primar si facea si el o cotizatie la partid
1
1
La Kogalniceanu viceprimatul este soferul personal al primaritei. Doar asta face si ce ii mai place!
2
0
Medgidiotii,au reusit sa stabileasca un record demn de cartea recordurilor idioate!Adica,sa te rupi de ciuma rosie bolsevica si sa cazi in plasa unui personaj controversat,dl Vrabie,care nu are nici o treaba cu catunul Medgidia pe care-l foloseste decat ca rampa de lansare pt un posibil mandat in parlament.Asta fiind visul orcarui primaras din Ro.In rest ,totul este figuratie,la Medgidia nemaiexistand nimic in afara de tigani,curve si cativa amarati de pensionari.
4
3
Pentru Relu12,34..Ai omis pe cei cinci de la m10 si doi de la udttmr..
6
1
Cu vechiul primar zicea ca nu e lasata sa faca nimic...cu actualul primar zice ca tot ce se imtampla sunt proiecte vechi la care ea a contribuit !?!? Sa ne zica si cat a incasat PSD prin cele 2 firme controlate RAJA si Apollo Ecoterm ! Ca tot doreste transparenta !
8
4
La Medgidia trebuie aruncati la tomberon toti consilierii PSD-ALDE-PNL-PMP ! Niste impostori notorii , fara competente , fara bun-simt ...
6
8
La cernavoda cand ca nu mai e primarie e bordel
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218