REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viceprimarul incompatibil de la Cernavodă, ca un ghimpe în coasta Marianei Mircea

Viceprimarul incompatibil de la Cernavodă, ca un ghimpe în coasta Marianei Mircea

Replica API 30 august 2011 | 00:00 103

A depus contestaţie la ANI

A depus contestaţie la ANI

Viceprimarul de la Cernavodă, Floriean Hristea, contestă decizia instanţei în privinţa incompatibilităţii. Reamintim că instanţa a decis, definitiv şi irevocabil, că viceprimarul este incompatibil întrucât este şi administrator/acţionar într-o firmă. Hristea susţine însă că decizia a fost luată în baza unor date nereale.

Ieri, Consiliul Local Cernavodă a funcţionat în formula deja "consacrată": cu liberali în opoziţie şi cu viceprimarul pedelist Floriean Hristea ca un ghimpe în coasta primarului PSD Mariana Mircea. "Primarul a venit în şedinţă cu propunerea ca la firma de termoficare din oraş să fie pus la conducere un administrator cu puteri depline. De parcă ar avea treabă primăria cu societatea Consiliului Local! Propunerea Marianei Mircea a fost Dan Lucian, un profesor de sport", a declarat, referitor la cel mai arzător proiect de pe ordinea de zi de ieri, Floriean Hristea. Tot el a adăugat că în continuare îşi exercită atribuţiile de viceprimar, întrucât: "Instanţa a decis irevocabil şi definitiv că sunt incompatibil în baza unor date nereale, greşite. Am depus la Agenţia Naţională pentru Integritate o contestaţie, precum şi documente din care reiese că societatea la care figurez nu mai are activitate din 2006. Am cerut şi celor de la Registrul Comerţului Galaţi explicaţii despre cum au fost furnizare datele eronate, care au stat la baza deciziei instanţei. Cel mai probabil se va relua procesul", a spus Floriean Hristea.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367