rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Viceprimarul Ionuț RUSU: Aș fi un IPOCRIT să spun că nu am făcut și GREȘELI. VIDEO

Viceprimarul Constanței, din partea PNL, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, răspunzând, în cadrul interviului, unor întrebări (considerate, poate, incomode). Moțiunea de cenzură, traficul rutier din Constanța, problema coșurilor de gunoi, durata prea mare de eliberare a actelor de la Urbanism, relații cu USR – sunt doar câteva din subiectele abordate.

Despre demiterea lui Stelian Ion și moțiunea de cenzură

”Eu am să vă spun părerea mea despre programul Anghel Saligny, acest program este făcut pentru români. Acest program este făcut și gândit astfel încât să vină în ajutorul românilor. Drept urmare, orice altă discuție care vine pe marginea acestuia, sunt discuții care nu au legătură cu realitatea. Programul trebuie să existe pentru că noi avem nevoie de el. Restul, colegii mei, trebuie să înțeleagă că suntem responsabili față de cei care ne-au ales. Trebuie să fim atenți la toate acțiunile pe care le facem și dacă putem să facem 100.000 de acțiuni care să fie în beneficiul românilor, fiți convinși că noi, liberalii, le vom face”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Acuzații la adresa PNL din partea USR: ”Proiectul Anghel Saligny a fost un pretext”

Dumitru Caragheorghe, consilier local USR, a declarat, în cadrul unui interviu acordat cotidianului Replica, faptul că proiectul Anghel Saligny a fost doar un pretext pentru demiterea lui Stelian Ion de la Justiție, scopul real fiind modul în care se ocupă șefiile DNA, DIICOT, Parchetul General. Mai exact, acesta a spus că PNL vrea ca șefii să fie numiți de președinte, cu nu prin concurs.

”Eu aș vrea să știu de unde are aceste informații domnul Caragheorghe, și dacă le are, aș vrea să le și dovedească, pentru că o asemenea discuție cu diferite păreri, este altceva. Programul Anghel Saligny trebuie să meargă mai departe. Trebuie să nu uităm că nu mai suntem în campanie electorală. Chiar și președintele Iohannis a spus că nu trebuie să uităm de ce am fost aleși de către oameni. Suntem într-un moment prielnic, suntem acolo pentru muncă și nu pentru altceva. Nu am urmărit declarațiile domnului Caragheorghe. Probabil sunt niște discuții pe care le au dânșii în partid, pe care le aud pentru prima oară la dumneavoastră. Suntem într-o coaliție și aceste discuții care s-ar putea răsfrânge asupra coaliției, ar trebui să le avem în interior”, a mai spus Rusu.

Relațiile, pe plan local, cu USR și proiecte precum Veterani

”Constănțenii se uită la noi și vor să vadă un singur lucru: că ne împăcăm și că facem lucrurile bune pentru constănțeni, dar se mai întâmplă și lucruri mai puțin elegante. Cele două proiecte care au trecut într-un final în această ședință de consiliu și mă refer la anularea PUZ-ului parțial din cartierul Veterani, le mulțumesc consilierilor USR că au înțeles importanța acestui proiect și că cetățenii sunt cei mai importanți. Prin acest vot nu am rezolvat problemele din cartier, mai avem foarte multe de făcut, de la drumuri care nu sunt edificate, oamenii aceia stau în noroi, sunt oameni care au generatoare în casă, blocurile sunt construite între case. Constănțenii așteaptă lucruri serioase de la noi. Un alt proiect a fost și anularea PUZ-ului de pe strada Mihai Viteazu. Primarul se ține de promisiuni așa cum este normal. La fel și cu acel bloc care se voia a fi construit pe Cișmelei, acum se vrea a fi grădină publică. Facem lucruri concrete și palpabile. Două imobile, unul de la Ministerul Educației și unul de la Ministerul Sănătății, ne dorim să le aducem către Primărie. Am făcut o cerere ca Palatul Copiilor să treacă în administrarea Primăriei Constanța, cu mențiunea că în cerere se va trece faptul că se va păstra identitatea acestuia. Vom investi bani ca acea zonă să înflorească, acum este în paragină. Au fost votate foarte multe proiecte pozitive pe termen lung. Câteodată mă întreb și eu ce se întâmplă. Noi ne vedem permanent cu colegii de la USR, între noi avem discuții absolut normale. Mă gândesc că din cauza faptului că și la ei sunt alegeri, se află într-o campanie electorală continuă. Noi, liberalii, avem un dialog permanent. Suntem foarte mult pe teren și lucrurile bune vin din interior”, potrivit lui Ionuț Rusu.

Rusu: USR există pentru că a fost creat ca un partid împotriva PSD

”USR există pentru că ei au fost creați ca un partid împotriva PSD. Sunt curios ce se va întâmpla, dar nu cred că se vor alia. Sunt foarte multe declarații care vin într-un proces electoral, dar sper să rămână doar la stadiul de declarații. Singurii care pot spune că au făcut bine sau rău sunt constănțenii la următoarele alegeri, același lucru este valabil și pentru noi, PNL. Din fericire, nu au mai venit reclamații cu privire la sensurile unice. Asta mă face să gândesc că oamenii s-au obișnuit cu ele, dar un lucru este și mai interesant, dacă până acum nu s-a vorbit în termenii cei mai buni despre sensurile unice, acum avem proiecte pentru sensuri unice venite din partea populației”, ne-a spus viceprimarul Rusu.

Marile bulevarde și traficul rutier din Constanța

”Marile bulevarde, aș începe cu Lăpușneanu, săptămâna aceasta am avut o întâlnire cu toți cei implicați în reabilitarea acestuia, un exercițiu pe care primarul l-a instituit încă din prima secundă, vorbitul la masă împreună. Fiecare știe ce are de făcut, aceste întâlniri sunt săptămânale. Lucru care nu s-a întâmplat absolut niciodată în Primărie. Dacă noi nu facem lucrul bun din prima, trebuie să ne reîntoarcem la ele și pierdem răbdarea cetățenilor, dar și bani, și timp. Trebuie să ne punem la masă, cinstit, corect și să rezolvăm problemele înainte de a ieși pe teren. Astfel încât cetățenii să nu simtă că le pierdem timpul și banii”, a spus viceprimarul.

Despre Walk of fame

”Acest proiect nu este altceva decât votul oportunității de a continua colaborarea cu cei de la Walk of Fame. După ce a fost trecut prin vot, pașii următori sunt continuarea discuțiilor cu aceștia, cât plătim și ce primim de banii pe care am putea să plătim. După ce vom avea o analiză completă a plusurilor și minusurilor, direcția care se va ocupa, va veni în fața consilierilor și va prezenta aceste aspecte. Noi am votat doar oportunitatea continuării discuțiilor cu cei de la Walk of Fame. A ieșit vâlvătaie cu acest proiect și sesizez o altă campanie dusă în mod incorect față de administrația Constanța, de către partide, tocmai pentru a fi disimulare a realității. Din lista celor 50 de proiecte să vorbești doar de unul singur, mi se pare că este dusă într-o zonă gri. După atâția ani, Primăria face lucruri serioase. Vorbeam cu primarul și am ajuns la concluzia că Primăria Constanța este o locomotivă în forță care a plecat din gară, iar drumul ei este unul clar. Primăria are un drum destul de clar și se vede deja din proiectele care vor apărea pe zi ce trece. Primăria își face treaba foarte clar și serios”, a declarat Ionuț Rusu.

Proiecte legate de creșe, coșurile de gunoi

”Un proiect este legat de creșe, avem două proiecte depuse la CNI. Un altul este adăpostul pentru câini comunitari - ar trebui să ne fie predat proiectul tehnic și sperăm cât de curând să facem și caietul de sarcini pentru a ne apuca de construcție. Realitatea este pe stradă, nu în mediul online. Este datoria noastră să facem acest lucru, nu este nimic special în faptul că ieșim în oraș. Când am fost votați, cetățenii au avut așteptări de la noi. Ceea ce am găsit a fost un dezastru, nimeni nu și-a imaginat cât de rău era în Primărie. Realitatea pe care am găsit-o depășește orice imaginație. Am pornit de la 0, dar nu mai suntem de mult la 0, suntem pe plus. Echipa PNL și primarul care conduce echipa au atâtea lucruri pe agendă, încât rezultatele vor fi peste așteptările celor mai pesimiste persoane. Coșurile de gunoi existente în clipa de față sunt doar niște cutii de tablă pentru un oraș care își triplează populația în timpul verii. Ar trebui întrebați cei de dinainte care au fost calculele atunci când au cumpărat aceste coșuri de gunoi. La acest moment. Au fost cumpărate unele mai mari, care au și capace, care nu pot fi vandalizate. Sunt doar 400 de coșuri de gunoi, Constanța are nevoie de mult mai multe coșuri de gunoi. Asta e realitatea pe care am găsit-o și pe care vrem să o reparăm”, a mai spus Ionuț Rusu.

”Un an nu este suficient să schimbi 20”

”Un an nu este suficient să schimbi 20 de ani, un oraș lăsat în paragină. Orașul acesta a fost un fel tarla, nimeni nu comunica cu cetățenii. Constanța este o minunăție de oraș, constănțenii sunt extraordinari, dar fără gospodari la cârma orașului nu poți face nimic. Noi, cei din PNL, suntem aici pentru constănțeni, nu avem voie să îi dezamăgim. Și cei mai pesimiști or să spună că am făcut treabă și trebuie să mai stăm”, a declarat viceprimarul Rusu.

Despre actele de la Urbanism și metoda greoaie de a le obține

”Eu mi-am luat certificatul de urbanism și autorizație pentru casă după o perioadă de 3 ani de zile. Ce se întâmplă acum în Constanța este faptul că sunt foarte puține persoane la urbanism. În acest sens, au fost scoase foarte multe locuri de angajare la concurs. De când a venit domnul primar Vergil Chițac, nu s-a mai auzit să se dea bani pe sub masă. Genul acela de activități, reale sau nereale, nu mai există. Genul de zumzet care plutea în Primărie nu mai există. Un lucru este cert, oamenii care se ocupă acum de aceste documente sunt depășiți de numărul mare de hârtii, pentru că acum se fac foarte atent, nu se mai fac după ureche ca până acum. Nimeni nu se va trezi într-un cartier de case cu blocuri. Lucrurile acestea s-au schimbat pentru că cetățenii au un cuvânt greu de spus, iar Primăria ascultă tot ce spun oamenii. Pe lângă atragerea de noi colegi, se lucrează foarte intens și la digitalizarea relației dintre cetățean și administrație, ca toată lumea să facă aceste lucruri, depuneri și obținere de documente foarte rapid. O digitalizare a acestor proiecte face ca acel timp să fie redus. Lumea nu va mai fi nervoasă, noi creăm oportunități de predictibilitate către cetățeni. Tindem către normalitate”, a clarificat Ionuț Rusu.

Evenimente la Constanța

”Primul lucru pe care l-am stabilit când am venit în Primărie a fost organizarea acestor festivaluri. Noi ne dorim să avem câți mai mulți turiști și să avem un sezon cât mai lung în orașul Constanța, iar orașul să devină o atracție turistică pe toată perioada anului. Și în weekendul acesta vom avea evenimente, evenimente care au fost criticate, dar, ghiciți ce, parcul era plin de oameni. Am fost la inaugurarea celei mai mari picturi murale, pentru prima dată în România. Un alt proiect excelent este și cel cu „Schimbă pet-ul cu biletul”. Suntem doar la început cu evenimentele. Vom avea evenimente și pe timpul iernii, lucruri ce nu s-au făcut niciodată în Constanța. Noi, constănțenii, avem nevoie de socializare, suntem un oraș cu fața spre mare, avem nevoie unul de altul. Noi suntem un oraș în care cetățenii știu să-și primească musafirii, e în sângele nostru să socializăm.

Aș fi un ipocrit să spun că nu am făcut și greșeli, suntem oameni, dar asta nu înseamnă că dăm un pas înapoi că nu a ieșit ceva, analizăm cu atenție și vedem ce e de făcut pentru a face cât mai bine, suntem perseverenți și ne-am înconjurat de oameni de la care avem ce să învățăm”, potrivit viceprimarului Ionuț Rusu.

Mai multe detalii puteți urmări în materialul video de mai jos.

Video:

Liliana IONIȚĂ

sâmbătă, 4 septembrie 20211334
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
Mărturii ȘOCANTE de pe patul de spital! Ce se întâmplă acum cu Viorica de la Clejani
mai mult...Interviuri
16 sep 00:05InterviuriGheorghe HALEȚ: NU există niciun PARLAMENTAR care să se LUPTE pentru Constanța

Gheorghe Haleț, omul de televiziune și cultură, cu o vastă experiență în politică, a revenit în studioul...3787

10 sep 05:16InterviuriNicu LASCU, TSD: nu AMENINȚĂM cu MOȚIUNEA; când va fi pregătită, o vom DEPUNE! Video1234
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI1321
17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2058

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video1171
8 sep 23:16InterviuriMihai LUPU: M-a JIGNIT argumentul USR legat de faptul că nu dau bani BARONILOR locali ca să-i FURE2098
4 sep 00:05InterviuriCARAGHEORGHE: REVOCAREA lui Stelian Ion este legată de organizarea concursurilor pentru șefia marilor PARCHETE

Președintele USR Constanța, și liderul consilierilor locali municipali, Dumitru Caragheorghe, îl susține pe fostul...1117

18 aug 00:07InterviuriViceprimarul Cocargeanu: Se lucrează la ACHIZIȚIA serviciilor de întreținere a SPAȚIILOR VERZI! VIDEO2223
24 aug 00:08InterviuriDoinița RADU, șefa ANAF CONSTANȚA: Chiar dacă s-a mers pe plată VOLUNTARĂ, contribuabilii au ACHITAT! Video11291
11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4047

10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!11089
20 aug 00:13InterviuriAlexandra DOICESCU, singura candidată din CONSTANȚA care a AJUNS în SEMIFINALA Miss UNIVERS România!5261
Vremea
11.4°11.4° - 12.9° marţi, 21 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 84%
Vânt: 10.71 m/s
Presiune: 1017 milibari

Loto
6/498121961110
5/4018213120216
joker233387159
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 sep 00:00SportHandbal feminin: Adrian Vasile a convocat 20 de jucătoare pentru preliminariile EURO 2022

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a convocat 20 de jucătoare pentru...74

21 sep 00:00SportIlie Năstase: Nu mai contează pe ce loc e acum Simona Halep, ea oricum nu e jucătoare de locul 14

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase consideră că poziţia pe care o ocupă în acest moment Simona Halep în...90

21 sep 00:00SportVolei masculin: Italia, campioană europeană după o aşteptare de 16 ani

Italia a cucerit titlul de campioană europeană la volei masculin după o aşteptare şaisprezece ani, învingând cu...70

21 sep 00:00SportFotbal: Thiago Alcantara va rata două meciuri ale lui Liverpool din cauza unei accidentări

Mijlocaşul spaniol Thiago Alcantara va rata următoarele două meciuri ale echipei de fotbal FC Liverpool, din cauza...63

Local
21 sep 23:50LocalÎn judeţul Constanţa, 45 de clase ÎNVAŢĂ în sistem on-line

Conform informării transmise de către DSP Constanța luni, 20.09.2021, pe raza județului Consta sunt înregistrate 45...371

21 sep 23:50LocalPeste 500 de ELEVI constănțeni VOR să se VACCINEZE

În baza unei comunicări cu DSP Constanța s-a stabilit ca Inspectoratul Scolar Județean Constanța să transmită o...228

21 sep 23:51LocalAMENZI USTURĂTOARE pentru cei ce ARUNCĂ GUNOIUL unde NU trebuie

318

21 sep 23:49LocalLoteria de Vaccinare începe pe 1 octombrie. Când vor avea loc cele 19 extrageri

A fost semnat ordinul pentru înscrierile la Loteria de vaccinare. Loteria pentru vaccinați se desfășoară în...239

21 sep 23:49LocalBărbatul care și-a ÎNJUNGHIAT cumnata cu 40 de lovituri de cuțit, ARESTAT preventiv

Bărbatul care a omorât-o pe sora iubitei sale cu 40 de lovituri de cuțit a fost arestat preventiv, fiind acuzat de...277

21 sep 23:50LocalConsilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu...250

21 sep 23:51LocalCovor asfaltic modern pe bulevardul Mamaia

Aspectul carosabilului, pe tronsonul cuprins între străzile Mircea cel Bătrân și Prelungirea Bucovinei s-a schimbat...737

21 sep 23:51LocalPARCARE din Parcul TĂBĂCĂRIE, DEZAFECTATĂ

Parcarea amenajată pe două două hectare de teren din Parcul Tăbăcărie va fi dezafectată, anunță city managerul...694

21 sep 23:52LocalPrimăria TUZLA va ORGANIZA noi ACȚIUNI de STERILIZĂRI GRATUITE

298

Politică
21 sep 00:00PoliticăRenate Weber avertizează: Certificatul verde ar putea pica testul de legalitate

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat luni la Antena 3 că există motive ca românii cărora li se restrâng...115

21 sep 00:00PoliticăIoana Constantin, PMP: Revenirea la predarea online va avea efecte devastatoare pentru copii

Ioana Constantin (PMP) a declarat că păstrarea școlilor deschise trebuie să fie prima grijă a autorităților, iar...74

21 sep 00:03PoliticăDăncilă, după acuzațiile lui Dragnea: 'Dacă aș fi făcut parte din sistem, nu aș fi avut și eu niște avantaje?'

1102

21 sep 20:13PoliticăSimion: Senatorii şi deputaţii AUR au intrat în grevă parlamentară

Senatorii şi deputaţii AUR au intrat, de luni, în grevă parlamentară până când moţiunea de cenzură împotriva...153

21 sep 20:14PoliticăOctavian Berceanu, prima reacție după ce a fost dat afară: 'Cred că e un aspect politic'

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost demis din funcție printr-o decizie a premierului Florin Cîțu...238

21 sep 20:15PoliticăOprea: PSD va depune moţiune de cenzură dacă cea iniţiată de USR PLUS este declarată neconstituţională

226

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1321

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2058

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1171

Monden
21 sep 00:00MondenNigel Kennedy şi-a anulat un concert acuzând organizatorul că nu îi permite să interpreteze piese de Jimi Hendrix

Violonistul britanic Nigel Kennedy şi-a anulat un concert la Royal Albert Hall din Londra, cu doar câteva zile...66

21 sep 00:00MondenPrimetime Emmy 2021: Serialele 'The Crown' şi 'Ted Lasso' au câştigat principalele trofee

Serialul dramatic "The Crown" şi producţia de comedie "Ted Lasso" au câştigat principalele trofee atribuite la cea...66

21 sep 00:00MondenPrinţesa Beatrice a Marii Britanii a născut o fetiţă

60

21 sep 19:12MondenBloggerița Gabby Petito, supranumită 'fiica Americii', a fost găsită moartă

Bloggerița Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă. Cauzele morții sunt încă...502

21 sep 19:13MondenAdevărul despre starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani: ”M-am prezentat urgent la spital”

Viorica de la Clejani transmite fanilor că se simte bine și că suferă de o formă ușoară de COVID-19, dar rămâne...488

21 sep 19:15MondenBrigitte și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai

240

Mapamond
21 sep 00:00MapamondFostul prim-ministru britanic Gordon Brown, numit ambasador al OMS

Fostul prim-ministru britanic Gordon Brown a fost numit ambasador pentru finanţarea globală a sănătăţii, a...62

21 sep 00:00MapamondItalia începe administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19

Italia a început luni administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 populaţiei din categoriile...61

21 sep 17:33MapamondManny Pacquiao vrea să fie preşedinte în Filipine

160

21 sep 17:45MapamondATAC ARMAT la o universitate din Rusia, soldat cu 8 morți și mai mulți răniți

Un atac armat s-a produs într-o universitate din orașul rus Perm, soldat cu mai mulți morți și răniți. Studenții...220

21 sep 17:40MapamondSpania: Un vulcan a intrat în erupţie în La Palma din arhipelagul Canare

Un vulcan - aflat sub supraveghere atentă timp de mai multe zile din cauza activităţii seismice intense -a intrat în...377

21 sep 17:41MapamondSUA: Trei persoane au fost împușcate la petrecerea unei gravide

386

Sănătate
21 sep 00:00SănătateUn medicament pentru cei cu complicații COVID, de negăsit în farmacii

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, dr. Sanda Alexiu, a explicat pentru News.ro că...74

21 sep 00:00SănătateO echipă de cercetători din Singapore transformă coji de durian în plasturi antibacterieni

O echipă de cercetători de la Nanyang Technological University (NTU) din Singapore încearcă să combată fenomenul...63

21 sep 00:00SănătateAnthony Fauci anunță când vor fi gata vaccinurile pentru copiii sub 12 ani

59

21 sep 00:00SănătateCum menții conexiunea sexuală în timpul tratamentului pentru infertilitate

Așteptarea pentru a deveni părinți poate fi o călătorie lungă și adeseori epuizantă - mai ales atunci când...63

21 sep 00:00SănătateO combinație de două medicamente reduce cu 39% tumorile în cancerul colorectal, stadiu avansat

O combinaţie între două medicamente ale Mirati Therapeutics, Adagrasib, care ţinteşte mutaţiile genetice, şi un...75

21 sep 00:00SănătateMedicul Mihai Craiu, avertisment dur cu privire la tulpina Delta

Medicul pediatru Mihai Craiu a atras atenția la Digi24 că tulpina Delta este de cinci ori mai contagioasă decât cea...69

21 sep 00:00SănătatePfizer: Vaccinul anticovid generază un răspuns imun robust la copiii între 5 și 11 ani

Vaccinul Pfizer este sigur la copiii cu vârste între 5 și 11 ani și generează un răspuns imun „robust”,...59

21 sep 00:00SănătateCoronavirus - GCS: Bucureştiul nu mai are paturi libere la ATI

Un număr de 19 paturi sunt libere la nivel naţional pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele...60

21 sep 17:14SănătateDouă județe sunt în scenariul roșu: crește rata de infectare în București și Cluj

839

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT