REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viceprimarul municipiului București, Stelian Bujduveanu, în vizită la Constanța

Viceprimarul municipiului București, Stelian Bujduveanu, în vizită la Constanța

Replica API 23 ianuarie 2021 | 23:05 2365

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și viceprimarul, Ionuț Rusu, au primit vineri, 22 ianuarie a.c., vizita de curtoazie a viceprimarului municipiului București, Stelian Bujduveanu. În cadrul întâlnirii au fost puse bazele unei colaborări strânse între administrația locală din capitală și cea de la malul mării.

„Primăria București și Primăria Constanța au multe puncte comune și cred că va fi de bun augur să colaborăm, să împărtășim idei, soluții, proiecte care să vină în sprijinul cetățeanului. În perioada următoare vom identifica proiecte pe care să le putem derula împreună, să colaborăm pentru locuitorii celor două orașe“, a declarat Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

„Indiferent că vorbim despre proiecte ce țin de regenerare urbană, transport sau turism, Constanța și Bucureștiul pot împărtăși idei și pot găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor care trenează de peste 20 de ani atât la ei, cât și la noi“. a transmis viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu.

Cu această ocazie, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu i-a invitat pe reprezentanții administrației constănțene la o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru o mai bună colaborare.

„Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București, iar următorii 4 ani vor arăta că interesul locuitorilor noștri primează“, a menționat Bujduveanu.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce va miati mai ? Si la guvern era un machidon Tamase Stambule parca il.chema ,dar l-a dat Catu afara!
2
1
Hotelul Richmond este construit pe un teren care nu este al lor. Vor sa scape de el, dar nimeni nu pune botu
5
0
A venit papu la cta sa vada cum stam cu terenurile ca vrea un nepot al lui sa faca un banut
2
0
Hotel pe teren cu probleme
4
0
Si eu am facultate si eu ii mai stiu pe liberari si eu sunt aroman...dar nu am loc. ....nu am pilele lor...Stelian Bujduveanju, etc....ei sunt inteligenti....eu nu sunt ca ei.Au si Colegiu de aparare posibil....apara tara de nu mai pot. Casta politica. Ca cea medicala si alte caste. Sanatate !
5
0
Doi papagali!
7
2
mai bine era invitat cel care a fost primar la Oradea , Bolojan , ca sa-i invete cu ce se mananca administrarea unui oras... nu degeaba amiralul de plaja si urata aia transgen cu nume de culoare de vopsea-ovanezian , au facut ong-ul ala cu un nume predestinat: constanta altfel - adica diferita fata de toate resedintele de judet...!
10
0
Acum o sa se vada incompetenta celor din PNL. Chitac e un o barat, dar sa il vedem pe cap de tabla, adica pe rusu ce poate.O sa radem , dar pe banii nostri
10
1
Doamne, cu ce au ajuns sa se laude cei care ne conduc! Atata foame de imagine ca l-au prins pe retardul de Rusu in capot. Lasati pozele si treceti la munca, idiotilor!
6
1
asta este ficioru lu aia de la Richmond, care nu-si platesc niciodata datoriile la timp???
13
1
Wow! Covor rosu au pus? Stirea a fost trimisa catre toate cotidienele de marca din tara?
9
0
In data de 21.12.2020 la DRDP Constanta a fost numit director, ec. Ichim Marian, mare specialist in drumuri, fost vicepresedinte judetean PSD Calarasi, fost consilier judetean PSD Calarasi, din data de 18.11.2020 membru marcant PNL, de bucurie ca s-au pierdut alegerile in Calarasi, si datorita acestui individ. Oare, Ludovic Orban stie de aceasta numire?! Oare, Ludovic Orban stie de Nelu Iordache? RUSINE.
8
0
A cui hi? Ficioru lu Bujdu de la Balada?
8
5
Hai ca e bine, daca au ajuns Bijduvenii viceprimari la Capitala, hai cu capatanile de oaie la Presidentie! Armani, hai ca se poate !
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920