REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ciutacu, jurnalist:

Victor Ciutacu, jurnalist:

Replica API 18 ianuarie 2021 | 00:00 1263

„Încă există proști plini de convingeri de nestrămutat care insistă că ne plătește guvernul să promovăm vaccinarea în masă.

Cum să le explici puținteilor la minte, pe înțelesul lor, că spoturile pe care le văd ei pe tv sunt difuzate gratuit, la solicitarea politicoasă a CNA, în regim de utilitate publică? Mi-e teamă că e imposibil. Sigur, există și specia ticăloșilor, care știu adevărul, dar insistă în a pune rahat pe clanță.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este pentru prima data cind ii dau dreptate La mai multe !
2
4
Vaccinarea nu e problema si nici neincrederea in vaccin. Problema e lipsa informarii de catre guvern. Problema e ca ni se ordona sa ne vaccinam si nu ne spune nimeni cine raspunde pentru reactii adverse severe sau posibile decese. Cum poti cere unui om sa se vaccineze cu un vaccin facut in cateva luni fata de cativa ani? Cum poti sa afirmi ca e un vaccin sigur cand proprii producatori spun ca nu stiu ce reactii poate avea peste nici chiar un an? Da, normal ca vrem sa ne vaccinam, vrem sa scapam de blestemul asta dar nici nu poti sa iei pe cuvant chiar tot.
3
1
Ciutacu are dreptate. Pacat ca ia in seama prostii,multi la numar insa irecuperabili ca asa vor ei . Nu poti face din ei destepti,cata vreme lor le place baltirea in prostie si datul cu cacat in ventilator. Ei nu stiu ca singurii care le aproba zicerile si faptele sunt tot unii de teapa lor si nu pot influenta oamenii sanatosi la cap si educati .
1
3
Sluga,mercenar cu simbrie aflat in slujba minciunii,a raului ,a dezinformarii,jurnalistul lui peste.Daca asta e jurnalist inseamna ca s-a dus dracu si meseria asta.Sictir !
7
3
daca ai dreptate atunci sunteti niste ziaristi afoni si nevertebrati care ori sunteti prosti ori stati ca ghioceii in fata CNA si atunci ce incredere sa mai avem in voi astia cu televiziunea, pe noi ne intereseaza mai putin daca manipulati la ordin sau contra cost!!!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218