REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta a răbufnit de Ziua Copilului, din cauza refuzului PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Victor Ponta a răbufnit de Ziua Copilului, din cauza refuzului PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 1210

Fost premier al României, Victor Ponta, liderul PRO România taxează dur refuzul PNL de a crește alocațiilor copiilor. Ponta face o retrospectivă a legilor promulgate de Iohannis pentru creșterea alocațiilor și arată că în afară de Orban, toți premierii au mărit veniturile copiilor, scrie stiripesurse.ro.

Victor Ponta

"1 Iunie 2015 - Președintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocațiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta alocă banii necesari și începe plata!

1 Iunie 2020 - Președintele Iohannis a promulgat nouă Lege privind dublarea alocațiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU alocă banii și NU plătește niciun leu copiilor ( în timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey și țigări scumpe)!

2015 - Președintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Președintele Iohannis susține necondiționat Guvernul Orban

Fapte - nu vorbe! Restul nu contează!

La mulți ani tuturor copiilor și fericire părinților / să ne bucurăm de ei - și să-i învățăm să facă mereu diferența între bine și rău", scrie Ponta pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si alte state exista pensii speciale la militari ,la magistrati,diplomati,este ceva corect ,la deputati senatori,dar exista un anumit plafon ,bazat pe anii de munca ,contributii,etc.Exista si acolo pensii speciale de guvern,militare,speciale civile anuitati si pensia civila normala.In ce priveste indemnizatiile revolutionariilor mi se pare un drept cistigat cu singe in Decembrie 89 ,datorita acestor revolutionari noi circulam azi in toata lumea,inainte de decembrie 89 circulau doar oamenii regimului.
1
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
1
1
oltean prost ce esti
1
2
vrei iar ciolan de ros ofticosule
7
3
Ce legatura are una cu alta tigane securist?! Ce,daca aloca bani nu poate sa bea whisky.Gura trebuie spalata de cacat,nu?
4
4
Cand se arunca comentarii de cacat ,sunt publicate si nu-s caractere nepermise .Pe cine aparati voi media,realitatea sau infractorii ?
5
0
Ponta te cam tii de poante.
5
2
Cerem anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
8
3
o fi baut domnu Orban whiskey dar ai baut si domnia ta la Miami ,la Dubai ,poate si la Soci.
6
3
Latrii pontacule, tocmai tu care ai dat si aprobat pensiile nesimtite,... tu cu nasicul tau oprea izmenarul, penalul ?! Tu grofule, care ai votat salariile si pensiile triplate ale aparatului bugetar, ale parlamentarilor, primarilor,.... tu cu pomenile sociale pentru tigani....., cu hotiile, minciunile si penalitatile voastre. Faci valuri acum, LATRII, perversule politic, tradatorule, lasule, falsule, mincinosule,... "DOTTORE"..... !? Esti platit din bani publici, SA FACI CE, pontacule ?? Circ, mare circ! Dispari hahalero! Nu mai ai CREDIBILITATE, nu.
8
4
PUIE MONTA
8
2
Sa indice Ponta sursa de finantare ptr cresterea alocatii lor daca tot tipa in media
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367