REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Victor Ponta, acuzații DEVASTATOARE: Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare

Victor Ponta, acuzații DEVASTATOARE: Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:40 366

Liderul Pro România, Victor Ponta, atac exploziv la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, pe tema finanțării cu bani europeni a unor proiecte prcum spitalele regionale.

"Sunt foarte dezamăgit de faptul ca proiectele spitalelor regionale din Iasi, Cluj si Craiova au fost abandonate de actualul Guvern/ la fel și Autostrada Iași - Târgu Mures!

În timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla Romania pierde șansa de a se dezvolta în anii următori!

Am muncit foarte mult în 2014-2015 alături de Nicu Banicioiu, Eugen Teodorovici, Marius Nica și Ioana Petrescu ca să obținem cei 150 milioane de euro fonduri nerambursabile și să asigurăm restul de 150 milioane nevesari! In mod normal in 2016 se puteau face procedurile, in 2017 incepeau construcțiile si in 2020 aveam spitalele atat de necesare in functiune!

Minciuna oribilă cu studiile de fezabilitate care costă 200 de milioane mai poate fi “inghitita” doar de cei care au un televizor în loc de creier! Studiile BEI costa 1,8 milioane ( conform documentelor oficiale prezentate) și oricum Guvernul poate sa faca cu cine doreste aceste studii! Imi aduc aminte ca in 2013 am modernizat complet 200 de scoli cu bani si studii de la BEI si atunci cel mai mult s-a laudat cu acest succes Ministrul Dezvoltarii Regionale - atunci BEI ( Banca Europeana de Investitii) era buna - azi nu mai este!

Adevărul este evident pt toată lumea : Dragnea si Valcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare - si nici nu pot să dea contractele la Teldrum sau la ferma de porci de la Salcia! Rovana Plumb este dispusa sa spuna si sa faca orice in speranta oarbă că va fi nominalizată Comisar European ( deși ea ar trebui să stie cel mai bine cat de mult valorează promisiunile lui Dragnea) / iar românii din Moldova, Ardeal si Oltenia rămân fără un spital nou si fără autostrada atât de necesare !

M-am săturat să vorbim de Dragnea si “gogosile” lui! La ProRomania trebuie să arătăm cum putem salva aceste proiecte de spitale, autostrazi, scoli fara de care Romania va rata sansa sa la dezvoltare in viitor!", scrie Victor Ponta pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si totusi cum sunt milionari lucrand toata viata bugetari la stat?E posibil sa fi furat,devalizat,comisionat?Nu cred ,e imoral nu se poate asa ceva!
0
0
Ponte este ca un limbric,jumate in cur si jumate afara. El se retrage in cur sau iese mai mult, in functie de situatii,dar nu alege limpede o cale anume. Sa votezi asa ceva e chiar ca scarpinatul la ochi cu ardeiul iute.
2
2
CORECT ! teleormanul este asa dezvoltat datorita lui dragnea. urmeaza toata tzara
2
2
Bai Ponta, o faci pe desteptul intr-una. Ati muncit voi pe dracu; ati pus negrii la munca. Voi ati cules doar roadele muncii altora ca voi nu sunteti in stare sa faceti nimic; o faceti toti pe deteptii cand sunteti cocotati in functii. Ca nu vrea bani UE pt ca nu-i pot fura, este alta poveste.
6
2
sa ne spuna ponta unde sunt autostrazile facute din supraaciza la carburanti inventata de el
7
2
Asta nu e ala pe care tot internetul romanesc il facea "mincinos"? Si de azi e credibil pentru presa? Proahahahaha...
8
1
Sa transforme Romania in telorman . Grav este ca majoritatea parlamentara ii canta in struna pentru ca dragnea ii are la mana cu dosare . Altfel nu inteleg de ce nu lau exclus din fruntea partidului pe acest infractor care ne face rau tuturor . Romania este trimisa in intuneric doar pentru ca acesti infractori vor isi scapu curu de mana justitiei .
6
5
Victoras,ce ai facut tu cu kazmunaygaz miroase a tradare,hamstere.panait ce mai zice
9
0
Carlane ai avut sansa ta ai ratat-o prin demisie fara sa fie cazul acum mwie!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218