REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ponta, acuzații grele pentru Mihai Tudose: Nu pleacă ca să nu piardă banii

Victor Ponta, acuzații grele pentru Mihai Tudose: Nu pleacă ca să nu piardă banii

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:47 361

Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că europarlamentarul Mihai Tudose, în ciuda faptului că este pe poziții divergente față de liderul partidului, nu pleacă momentan din Pro România pentru a nu pierde postul de europarlamentar.

”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul și banii de la Parlamentul European”, a spus Victor Ponta.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat dle ponta, nu esti un exemplu pozitiv ptr copii tai
3
0
Ai sictir pisoiule.
6
0
pu1e monta...muk cel mic si prost!
4
0
giosu e momentul sa o sugeti
1
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
3
1
Acest Ponta ii acel care a bagat in parlament pe unul ca CERNEA REMUS un aparator al dosniacilor unul care i-si cunostea colegiul doar si doar in google maps.Ce ar mai fi se spus.Omul fiinta ii execrabila.
4
0
V-am zis de mult ca PSDul sa duce DRACULUI, gata acum se maninca intre ei, la alegerile PREZEDENTIALE nu iau mai mult de 12 la suta , sa stiti CA AM SCAPA DE PSD ptr totdeauna,
4
2
Mananci cacat tov Ponta. Daca Dancila punea bobu la manglele tale, punai si'n cur guvernul psd. Urmaresti doar sa fi acolo si sa schimbi amarata de aripioara pe care o tot rozi cu un copanel. Esti umbra meschina a meschinului Nastase Adrian , tatuca jefuitorilor tarii. Acum, ca un barbat di-a dat cu flit in favoarea interelor tarii, esti basicat . Ramai asa boule, ia-l si pe Dobre jr cu tine si urcati-va pe pluta gaurita a lui Dancila si a pupincuristilor ei. A, ia-i si pe Stroe, Moga, Babus, Visan, Babu sicelelalte presuri din orasul nostru.Fara lichele ca voi, vom incepe sa respiram si noi !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218