REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA. Sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi premier

Victor Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA. Sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi premier

Replica API 9 martie 2015 | 22:27 171

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la RomâniaTV, că a vrut să o însoţească pe mama lui, Cornelia Naum, la DNA Ploieşti, când a fost citată la audieri, însă aceasta l-a refuzat.

"I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: "Stai acasă, că o să înceapă toată propaganda băsistă, cum influenţezi tu justiţia. Mă descurc eu foarte bine, nu am nevoie".

Şi cu siguranţă a făcut-o. Nu vreau să sune hazliu, dar cred că sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi prim-ministru şi o să mai fiu cu mult după ce nu o să mai fiu prim-ministru. Mama mea e cu mult înaintea funcţiei de prim-ministru. I-am spus "Ai un moment în care te simţi nedreptăţită, vin cu tine", dar mi-a spus că nu are nevoie", a spus Victor Ponta, chiar în ziua de 8 martie, de Ziua Mamei.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvăluit, sâmbătă seara, că fiul ei a vrut să o însoţească la DNA, când a fost citată ca martor, în dosarul în care ginerele său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, dar ea a refuzat. Corneliu Naum a explicat că nu a vrut să aibă "imaginea unei persoane speriate, care pozează în victimă".Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată joi la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Avocatul care a însoţit-o la audieri, Bogdan Vlad, a explicat că procurorii au vrut să afle detalii despre discuţii la care ar fi asistat Cornelia Naum, despre care a spus că nu are legătură cu societatea implicată în activitatea infracţională. "Doamna a avut şi are şi în continuare un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei. Nu are nicio legatura cu societatea în legătură cu care s-a retinut activitatea infracţională. A fost întrebată cu privire la anumite discuţii cu persoane din acest dosar", a explicat avocatul.

Întrebată de jurnalişti dacă are informaţii preţioase pentru anchetă şi dacă se consideră un martor util, Cornelia Naum a precizat: "Nu apreciez eu dacă sunt preţioase. Nici asta nu e aprecierea mea".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367