REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta anunță că Guvernul Orban va trece la tăieri: Nu au cum să aibă bani pentru toate

Victor Ponta anunță că Guvernul Orban va trece la tăieri: Nu au cum să aibă bani pentru toate

Replica API 30 decembrie 2019 | 02:06 407

Fostul premier Victor Ponta anunță că Guvernul Orban nu are cum să plătească pensiile și salariile majorate conform legislației în vigoare, scrie stiripesurse.ro

"Nu au mai pus pensiile speciale pe ordinea de zi la Parlament. Subiecte din astea să vorbească lumea despre ele și nu se întâmplă nimic. (...) Dacă am reuși să avem o opoziție, că noi ați văzut că am rămas mai mici, ar trebui măcar să cerem PNL să ne spună ce face cu banii, ce desființează. E ca și cum îi spui omului să se urce pe masa de operație și nu îi spui ce îi faci, dar îi ceri banii înainte. (...) Pe de o parte se răzbună niște lucruri care s-au făcut în Parlament. A venit domnul Sighiartău și a spus să se mărească alocațiile, eu am fost pentru să se mărească. Acum vine PSD și cere același lucru și PNL zice că atacă la CCR. Ei plătesc niște promisiuni ale lor pe care nu mai vor să le țină. (...) Ei spun că au bani, dar au introdus interdicția de a cumula pensia cu salariul. Impresia mea este că ei nu vor spune adevărul până la alegeri și după le vor tăia. Nu au cum să aibă bani pentru toate", a declarat Ponta la România TV.

"Nu mai poți să mărești toate pensiile la fel. Pensiile peste un anumit nivel nu se mai măresc trei sau cinci ani. Guvernul Orban a înghețat pensia minimă în loc să înghesuie pensia maximă. (...)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai la cit ati furat voi pesedeii e normal sa nu mai aiba bani .
3
1
golanii a umput administratiile publice , munca putina sau de loc, salarii cat cuprinde!
2
1
baai galbejitule de unde stii tu panacotarule ? ai informatii de la nasii tai imbecilii analfabeti? bai nenorocitule in loc sa avem uat digitalizate ati angajat 500.000 de bugetari cu salarii imense ,spit constanta plateste 22.000 euro chirie pe sediul din b-dul Tomis ,cui ii foloseste sediul respectiv ? se pot face plati online .omv ,posta . asta ati facut bai mongoloidule
8
1
Taiati: pensiile speciale, salariile foarte mari, pensiile foarte mari. Succes.
10
0
Holera galbena vrea taieri, doar sunt urmasii lui Boc
6
8
Ce fata de papagal are javra asta!...
20
0
Acest guvern e incapabili va distruge tara ! Sunt vanduti companiilor multinationale ! Nu sunt psd-ist , dar astia-s mai hoti si mai incapabili ! Se vrea depopularea tarii , romanii sa fie manade lucru calificata si ieftina in UE !
18
16
daciana in pula de caine daca nu? ai dracului de fiinte sa fiti cu tara pe care ne-a-ti croit-o
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367