REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta anunţă când va publica poza cu Liviu Dragnea şi Laura Codruţa Kovesi

Victor Ponta anunţă când va publica poza cu Liviu Dragnea şi Laura Codruţa Kovesi

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:00 215

Victor Ponta a declarat într-un interviu pentru site-ul Pressalert.ro că mai are poze compromiţătoare cu Liviu Dragnea, una dintre acestea dovedind relaţia apropiată dintre el şi Laura Kovesi.

Victor Ponta: Amândoi au minţit – şi Dragnea şi Kovesi – că nu se ştiu, că nu se cunosc, m-am simţit nevoit să povestesc acel episod grotesc, dar adevărat, în care Dragnea tăia porcul şi îi oferea şorici, ca la Teleorman, Codruţei Kovesi. Nu pot să spun că au fost prieteni pentru că amândoi sunt nişte oameni care nu cred că au prieteni, nici Kovesi, nici Dragnea. Dar Dragnea o cultiva pe Kovesi şi asta este explicaţia pentru foarte mulţi oameni care se întreabă, de 10 ani, de 15 ani se ştie de Teldrum, de 10 ani, de 15 ani s-a aflat de afacerile cu Farmavet, de câtiva ani se ştie de Lacul Belina care a fost luat de la stat şi este al lui Dragnea şi totuşi niciodată Dragnea nu a păţit nimic, decât chestiuni din astea micuţe că s-au angajat 3 femei la nu ştiu ce autoritate. Asta este explicaţia, Dragnea şi-a cultivat oameni şi în DNA şi în SRI, care l-au protejat în această perioadă. Deci nici vorbă de luptă, el practic a încercat să creeze cumva o protecţie în cadrul statului, a folosit-o şi o foloseşte şi azi pentru a ţine puterea în PSD, în Guvern şi în Parlament.

- Aveţi vreo dovadă a relaţiei foarte apropiate, vă întreb dacă aveţi alte fotografii, a relaţiei foarte apropiate între Dragnea şi Kovesi?

Victor Ponta: Da, am.

- Şi o veţi face publică?

Victor Ponta: Bineînţeles.

- Când?

Victor Ponta: Îl mai aştept pe domnul Dragnea, că văd că doamna Kovesi a tăcut, ceea ce e un lucru bun. Îl aştept pe domnul Dragnea să mai spună o dată că nu o cunoaşte pe Kovesi şi că nu au avut relaţii apropiate şi atunci o să vin cu fotografia.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Victoras,voi v-ati facut poze cu fetitza kovesi ca s-o santajati pe ea.ati alergat-o cu soriciul pe-acolo. i-ati aratat soriciu',ati dus-o la banchet si....voi trageati poze.Intre timp s-au stricat cei 3 trandafiri -ponta,dragnea,ghitza- si va santajati intre voi cu pozele. Speram ca are si kovesi poze cu voi ca sa va faca de rusinica.Vedeti d'-aia nu vine nuti udrea acasa fiindca stie ca trebuie sa faceti puscarie impreuna,mai victorase
2
1
Cum adica mai are? Pana acum n-am vazut nicio poza compromitatoare.
2
3
Ai vazut alt om politic cu mentalitate diferita ? Toti o apa si un pamant. Lupta pt ciolan vorbeste
3
1
am inteles ca esti primul pe lista la europene daca ai un partid mare cu care tot te lauzi ,de ce nu esti pe locul cinci- sase?Si Romania cui o lasi,ca te dadeai zmeu ca faci si dregi La bani multi si munca putina jegule.Poate se trezec Firea ,Andronesca si alti fraieri care te urmeaza,mincinos securist nici nasicu nu te mai poate ajuta
5
1
Cat de caraghios si penibil a devenit Ponta! Individul asta pare sa nu fi dapasit varsta copilariei. Cum poti sa te comporti atat de pueril si sa pretinzi a fi om politic? Cum poti cere increderea unui segment al electoratului, la ce se pot astepta eventualii tai votanti de la un asemenea individ?
5
7
nu intereseaza pa nimeni ce spune latraul asta el sa crede un sfant.
5
7
Vrem Comisie de ancheta parlamentara , ca sa stim ,cum servea Dragnea vinul, la masa SRI-ului. Cu gheata sau fara gheata , sec sau demisec ?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367