REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ponta anunță RUPEREA din PSD: Se pregătește un Guvern PSD - ALDE - Pro România, după alegerile prezidențiale

Victor Ponta anunță RUPEREA din PSD: Se pregătește un Guvern PSD - ALDE - Pro România, după alegerile prezidențiale

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 273

Victor Ponta spune că PSD se va rupe, după alegerile prezidențiale, pe care Viorica Dăncilă, candidatul partidului, le va pierde și va fi mazilită de la conducerea formațiunii. Ponta a precizat, joi seara, că după alegerile prezidențiale va exista un nou guvern, unul în care alături de PSD să revină ALDE și să intre Pro România.

Fostul președinte al PSD a negat că va fi el viitorul premier și a abordat și posibilitatea ca George Maior să ajungă la Palatul Victoria.

”După alegerile prezidențiale, vom avea un nou Guvern. Va fi la fel ca în 2009. Sunt tabere în PSD, eu nu vreau să mă bag. Există varianta să intrăm noi, ALDE și PSD. Este și varianta PNL și USR, dar ei nu au majoritate în Parlament, depinde de ce va decide Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă va fi istorie, după alegerile pe care le va pierde.

Nu voi fi niciodată premier desemnat de Klaus Iohannis, i-am fost adversar în 2014. Dar, știu câțiva oameni, care nu sunt înregimentați politic, care pot fi premieri până la alegerile parlamentare. Nu este vorba despre George Maior, el este ambasador.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara PONTA, fara PSD, fara Pro cum se mai numeste!
1
2
Astai prost cu 5 % ce guvern face?
4
1
poanta e in timpul liber acum, cand lucreaza e la Disneyland.
3
1
De unde sti tu mai lake cine va fi presedinte?Prostii vor fi cei care il vor vota pe Joahnnis...care nu a facut NIMIC , si pe Barna care este un alt mascarici.Asa ca ciocu mic...ca vei avea surprize.
7
3
Sunteti niste lepre ordinare care faceti numai circ dar impartiti intre voi ciolanul,rasa mamii voastre,sa muriti in somn,ati dus tara pe marginea prapastiei,nenorocitilor
7
1
Romania nu mai voteaza mizeri ca fagabou psd
11
3
Asa ca aveti toate motivele sa fugiti din Romania ca de data asta cine ramine chiar il ia mama dracului !
6
2
Sa vezi ce guita toti pe aici pe la constanta. Si stroe si tutuianu oamenii lui dancila
9
1
Bravo Ponta e randul tau sa dai la cioc PNL.Felicitari si rupele gura.Daca il convingi pe Cacarau sa revina alaturi de tine efectiv ii desfiintezi laturile.
4
9
Poate se trezesc romanii in al 12 lea ceas si voteaza ce trebuie...nu ce li se spune la TV. N-am mai vazut asa manipulare niciodata. Acest Nostradamus stie deja si ca Johannis o sa fie din nou presedinte. Daca asa s-a decis , inseamna ca micul securist stie el ce stie. Eu sper sa nu...
10
8
Combinatorul asta mizerabil nu se dezminte. Codosul asta trebuie sa-si serveasca stapanii. Care sunt aia? Raspunsul nu e simplu, dar nici greu de intuit...
18
3
Ce face pontosul va crea un guvern USR PNL cu sprijin UDMR si ALDE. A uitat ca minoritatile alelalte sprijina mereu majoritatea. Dar sa-l lasam sa viseze.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218