REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta aruncă nucleara după spitalizarea lui Dragnea: 'A făcut cerere de viză pentru SUA. Așa de bolnav era'

Victor Ponta aruncă nucleara după spitalizarea lui Dragnea: 'A făcut cerere de viză pentru SUA. Așa de bolnav era'

Replica API 26 martie 2019 | 00:00 309

Liderul Pro România Victor Ponta a făcut dezvăluiri „explozive”, luni seară, la Realitatea Tv. El a susținut că Liviu Dragnea a făcut o cerere de viză pentru SUA pentru a pleca împreună cu premierul Dăncilă la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), asta deși liderul PSD era în spital. „Așa de bolnav era încât își lua viză să plece în America”, a susținut Ponta, punând sub semnul întrebării problemele de sănătate ale liderului PSD. De asemenea, liderul Pro România a comentat demersul lui Florin Iordache la CCR.

”În primul rând, domnul Dragnea nu s-a prezentat la proces, crezând că se va amâna procesul, dar acesta nu s-a amânat. În al doilea rând, domul Dragnea și-a delegat atribuțiile domnului Iordache, care vineri a sesizat Curtea Constituțională, cu un conflict între puterile statului, care este indentic cu solicitarea făcută de avocații domnului Dragnea, deci practic Camera Deputaților, și eu fac parte din Camera Deputaților, și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord sau nu. Este ceva extrem de grav, Camera Deputaților, o instituție a Statului, din care facem parte 330 și ceva de deputați, nu ne-a consultat nimeni, Camera Depitaților este folosită ca avocat pentru o persoană fizică, în cazul de față, domnul Dragnea”, a mai precizat Ponta.

Liderul Pro România a făcut dezvăluiri de senzație, în exclusivitate, la Realitatea TV.

”Al treilea lucru pe care nu îl știți și pe care îl voi povesti zilele următoare, exact când aflam că domnul Dragnea este în spital, cu dureri atroce, domnul Dragnea a făcut cerere de viză pentru Statele Unite ale Americii, să plece la AIPAC împreună cu doamna Dăncilă, și nu i s-a dat viză. S-a dat, dar de fapt s-a anulat. E o chestie cu totul specială. Și așa de bolnav era încât își lua viză să plece în America. Deci problema noastră de fapt asta este, de ce minte domnul Dragnea?”, a mai spus Victor Ponta, la Realitatea TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam cum aveai tu atributii la numit ministri ai justitiei, procurori....
0
0
prea bolnav pt judecare dar saqnatos pt viza NORMAL !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367