REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ponta, către Codrin Ștefănescu: Bufonule, tu nu ți-ai văzut mama la DNA!

Victor Ponta, către Codrin Ștefănescu: Bufonule, tu nu ți-ai văzut mama la DNA!

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 254

Fostul premier Victor Ponta a condamnat miercuri, într-o întâlnire la București cu membrii Pro România, atitudinea celor din PSD care se plâng că sunt fugăriți de procurori și s-a referit la un discurs recent al secretarului general PSD Codrin Ștefănescu, conform stiripesurse.ro.

„Aud mascariciul favorit al televiziunilor spunand ca 'Ne-au fugarit procurorii, DNA'. Din cate stiu, tu, bufonule, nu ai avut niciodata niciun dosar, nu imi spune tu mie, care mi-am vazut mama la DNA, cum e cu fugaritul. Asta nu justifica sa furati voi acum tot. Adica voi va ascundeti in spatele victimelor ca sa furati. Astea sunt lucrurile care ma supara, care ma mobilizeaza”, a declarat Ponta.

Ponta s-a referit de mai multe ori, în ultima perioadă, la Codrin Ștefănescu, ca fiind un „bufon”.

„Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii.

Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie", a declarat duminică Codrin Ştefănescu la alegerile din PSD Brăila.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua loaze!Adica nu mai furati voi atat,mai lasti si pentru noi ceva de furat!Doua aschii ce se trag din acelasi trunchi,cloaca numita PSD,Ponta ce parere ai de de Ghita care ameninta ca vine si ia la suturi oamenii care au alta opinie decat el?Parca aminteste de Mineriada din iunie '90,s-a procedat cam la fel!De fostul tau mancator de c....,Mirel Palada ce spui?Sunt milioane de mame in tara asta,pe ele de ce nu le ridica DNA-ul?Pentru ca sunt persoane cinstite.
1
0
V-am pastorit si acum muscati mana ce v-a hranit, jigodiilor,muie psd.
2
2
Ai uitat cine a facut intelegerea pe la spate cu Maior sa o numeasca din nou oe baschebalista la DNA? Foarte bine ti-a facut pentru ca si Kovesi este la fel de jigodie ca si tine. Si tu vrei sa imi reprezinti mie interesele si sa am incredere in tine ca vei lua decizii bune pentru interesul meu si al acestui popor? Huoooooo, jigodie ce esti!
7
3
Mascariciule, pitzigoiule, pisicutz cufurit, cine a pus-o pe Kovesi procuror sef la DNA? Nu ti-e rusine, jegosule, te-ai kkt pe tine de frica la prima amenintare.... Tu esti om de razboi? Cine ar merge la lupta cu tine, fricosule? Mare lichea esti!...
6
2
Te-am votat ca asa mi-a spus psd. Si acum cand te vad...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218