REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Victor Ponta, chemat în Parlament pentru lămuriri în cazul "coloana oficială" a lui Gabriel Oprea

Victor Ponta, chemat în Parlament pentru lămuriri în cazul "coloana oficială" a lui Gabriel Oprea

Replica API 27 octombrie 2015 | 00:09 156

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, că se va putea pronunța în legătură cu situația vicepremierului Gabriel Oprea în ceea ce privește accidentul în urma căruia a murit polițistul Bogdan Gigină, după ce va vedea textul moțiunii simple pe care Opoziția a anunțat-o împotriva acestuia.

"Din câte am aflat, urmează să fie depusă o moțiune la adresa domniei sale și o să vedem. După ce văd și eu și colegii mei textul moțiunii o să putem să ne pronunțăm", a spus Tăriceanu, la sediul ALDE.

PNL va depune o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, la Senat și va propune o comisie de anchetă în acest caz la Camera Deputaților, au anunțat luni copreședinții partidului, Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

Vasile Blaga a precizat că va propune grupului senatorial PNL să depună marți o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, și să ceară audierea acestuia la Comisia de apărare a acestui for.

"La Senat am decis să propunem grupurilor parlamentare să depunem mâine o moțiune simplă pe această temă și Comisia de apărare să ceară audieri în acest caz, tocmai pentru a vedea cum se prezintă situația reală", a spus Blaga, după ședința comisiei de unificare a PNL.

La rândul său, Alina Gorghiu a susținut că grupul PNL din Camera Deputaților va lua în discuție propunerea privind înființarea unei comisii de anchetă în cazul ministrului de Interne, audierea acestuia în Comisia de abuzuri și lămurirea situației săptămâna viitoare, în plenul Camerei, de către premierul Victor Ponta, la 'Ora Guvernului'.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369