REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Victor Ponta: Dacă Guvernul ar avea curaj, de mâine ar anunța sfârșitul tuturor restricțiilor

Victor Ponta: Dacă Guvernul ar avea curaj, de mâine ar anunța sfârșitul tuturor restricțiilor

Replica API 18 februarie 2022 | 22:52 675

Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, susține că Executivul ar avea nevoie de curaj pentru a decide ridicarea tuturor restricțiilor, care oricum deja nu mai sunt respectate decât formal. Ponta arată că o astfel de decizie ar ridica moralul societății și ar da un avânt economiei.

”Daca Guvernul ar avea curaj si ar anunta chiar incepand de maine sfarsitul tuturor restrictiilor ( cum au facut deja alte tari europene) impactul psihologic pozitiv ar fi urias. Oricum oamenii nu mai au rabdare si nu mai respecta decat formal / deja totul este o noua sicanare birocratica care ii enerveaza pe oameni si ii ocupa aiurea pe functionari / deja varianta actuala este mult mai putin grava decat racelile si gripele pe care le faceam in fiecare an / deja economia este ingenuncheata de preturile la energie / deja cine a vrut s-a vaccinat si cine nu a vrut nu o va face / deja subiectul a devenit un simplu “cal de bataie” pentru unii politicieni ( pro sau contra) care o sa ramana fara o tema falsa / deja vine vremea frumoasa si oamenii nu vor mai accepta sa fie restrictionati / deja HORECA a fost distrusa de masuri pompieristice si de lipsa ajutorului consistent al Statului/ deja “baietii destepti” au facut milioane si miliarde din echipamente medicale si nu o sa vedeti niciun dosar penal pentru ca nu au fost pesedisti . E momentul! Haideti - putin curaj si faceti anuntul - o sa va felicitam toti!”, scrie Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ooo... a aparut dottore, pinochio ! Dispari tradatorule !
1
0
frate ce treaba mai are si infiltratu asta p aici? sai dea si lui un post ca lu grbla la un minister si sas ne lase
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614