REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Victor Ponta, despre Legea offshore: Acesta este rezultatul demersului unui grup de infractori din România

Victor Ponta, despre Legea offshore: Acesta este rezultatul demersului unui grup de infractori din România

Replica API 25 august 2018 | 01:28 404

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 23 august a.c., la Constanța, că Legea offshore a suferit modificări în Parlament faţă de proiectul iniţial transmis de Guvern şi aprobat în comisia de specialitate după ce liderul PSD a fost condamnat în instanţă.

“După 5 ani de eforturi am tras linie referitor la rezervele României din Marea Neagră. Să fim capabili de export. După situația fără precedent trăită în ultimele luni, în România nu se va scoate niciun metru cub de gaz, nu vom încasa taxe și vom importa gaze din Rusia. Acesta este rezultatul demersului unui grup de infractori din România. Sunt subiecte importante și nu își au loc pe agenda publică. Prin calitatea profesională a echipei, dorim să aducem în atenție pentru că sunt lucruri care se strică și nu ar putea fi niciodată reparate.”, a declarat Victor Ponta în cadrul conferinței de presă susținută la Constanța în calitate de lider al partidului nou înființat, Pro România.

Legea, adoptată în Camera Deputaților în prima jumătate a lunii iulie a.c. a fost retrimisă de Klaus Iohannis spre reexaminare. Asociația Dominocost atrage atenția că „legea va acționa în detrimentul intereselor cetățenilor, a calității vieții și a intereselor oamenilor care locuiesc în unele zone costiere”.

Citește și: Legea Offshore pentru zona costieră: exproprieri mascate şi turism afectat?

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD se screme degeaba! Tot el a papat si Petrom cu toate sursele si resursele! Prosteste lumea cu lozinci si de fapt isi trage spuza pe turta lui! Vinde3 moca tot si spune ca Basescu-i de vina! Acum johannis! Maine...oricine le sta in calea hotiei lor! Niste panarame.
0
0
dar pentru noi fetele de la tentatia zilei nu ai nici un comentariu?
0
0
pt.19:37 : nu te mai lua de familia mea papagalule. Ca suntem multi ! Ia cu cacatul ma-tii si ciocu mic, da plin. Si ramane cum am stabilit : Muie tie,muie mishu,muie dragnea,muie pesede !!!
2
0
Uie ponta............prostilor
2
1
Sa nu uit. Muie multa europene tie si familiei tale de drogati, asistati sociali, curve si labagii. !!!!
2
1
@24 aug 08:30 : stai linistit ca nu o sa iert pe nimeni pentru ca nu suport hotii ! Indiferent de culoarea politica ! Pana una alta sa nu uitam : Muie dragnea,muie pesede !!!
3
1
Erau cam de pe vremea ta , pretenash!
5
2
Ponta este printre interesati care vor primi ceva daca gazele se dau gratis la straini. Legea asa cum este facuta de Dragnea, este in interesul romanilor.
4
4
tot din acest motiv isi baga unghia in gat si pnl,usr, pmp si ceilalti din opozitie
3
4
securistule te oftici ca nu esti inclus tu si socrutu in aface
5
4
dr. poanta e un carnat nenorocit securist care s-a chinuit cat a fost premier sa vanda Rosia Montana catre aia care l-au spaguit.
7
4
da de ce este legea proasta data de dracnea?? este foarte buna gazele scoase de la marea neagra 60% raman in tara iar restul se pot exporta ,ce vreti sa vina sa scoata tot gazul si sa nil vanda apo dublu sau triplu iar noi sa luam doar din redevente vreo 5 6% bravo presa nu mai mintiti tineti cu multinationalele bravo
8
6
@tepes : sa te fut pesedeu ordinar ! ponta isi baga unghiile in gat ca nu e el la butoanele hotiilor ! Muie ponta,muie dragnea,muie pesede !
11
6
Ca imi place sau nu imi place Ponta, trebuie sa recunosc ca pare mult mai destupat la minte ca multi dintre cei care se invart in politica actuala.
2
13
Asa de afectat esti Victoras? Unde ai fost ?
11
3
Dupa Ponta ar trebui dat gratis gazul...hai sifon mai trepadusilor
14
3
Dle Ponta, ati fost prietenul lor.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614