REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victor Ponta, despre situația de la TAROM: Angajații, sătui de abuzuri, își caută refugiu în companiile private

Victor Ponta, despre situația de la TAROM: Angajații, sătui de abuzuri, își caută refugiu în companiile private

Replica API 21 august 2017 | 00:00 361

Deputatul Victor Ponta consideră că, din cauza "abuzurilor" și a "lipsei de perspectivă", piloții și personalul navigant al TAROM au ajuns să își caute refugiu în companiile private.

" 'Agenturili Străine' sunt de vină — când e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman văd că este folosită de orice șef impus de el la vreo instituție sau companie guvernamentală! TAROM nu este TELDRUM!!! Și când impui la conducere 'profesioniștii marca Dragnea — Cuc' e normal să ai pierderi uriașe și să duci Compania spre prăpastia de care am ferit-o cu greu în ultimii ani! Piloții și personalul navigant își caută refugiu în companiile private sătui de nepotismul, abuzurile și lipsa de perspectivă din ultimele luni. Cumpărăm cu prețuri umflate aeronave refuzate de alte firme concurente, lansăm proceduri de achiziție la care nu participă niciun partener serios, pierdem sloturi și pasageri, mințim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu știe cum să le facă profitabile, punem în management și în Consiliul de Administrație alți 'cuci' din Giurgiu", a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

În context, acesta susține că premierul Mihai Tudose ar fi trebuit să reacționeze și să adopte măsuri mai din timp, scrie agerpres.

"Când premierul Tudose se uită pe cifre și intră în panică, dăm vina pe 'forțe străine'! Iar rezultatul o să fie un dezastru — degeaba ne dorim noi să avem TAROM, dacă nu zboară direct în Brazilia, este doar o altă vacă de muls pe termen scurt! Mihai Tudose vrea să facă ceva azi! Foarte bine — deși eu cred că trebuia să facă de ieri!", a afirmat Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de guster are. La fel cred sa arate si portidul care cica il moseste.
0
0
Mai boule, ce cacat ai facut tu pana acum ca discipol al lui bombonel; excrocherii si furturi iar acum ai ramas pe alaturi caci repententii de taricacaceanu si pacaliciul mustacios sunt doi si te tin la distanta de ciolan. Taci dracului si nu mai bahaii mereu.
2
0
Constat ca mata te-a facut prost rau.
1
0
Cind era el mare si tare, se fura poate chiar mai mult,asa ca ... sa taca ... Cind vorbeste el, uneori miroase a fecale ...
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102