REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ponta, despre violențele extreme de la proteste: 'Când un Guvern este incompetent și incapabil'

Victor Ponta, despre violențele extreme de la proteste: 'Când un Guvern este incompetent și incapabil'

Replica API 13 august 2018 | 02:31 327

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat, în mediul online, la protestele din ultimele două zile și susține că vinovat pentru violențele extreme din stradă este chiar Guvernul României.

"Când un Guvern este incompetent și incapabil să rezolve adevăratele probleme ale oamenilor și ale țării - atunci recurge la violenta și la Propaganda absurd de mincinoasă!

Ps - dacă vă uitați la televizor o să aflați probabil că și Isaac Asimov este din “Statul Paralel”, a fost securist și e plătit de Soros!", a declarat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica de ce nu taie comentariile, It istii nu citesc se scriu toti dobitocii.. Muie Mie...
0
0
Esti un tradator notoriu,asa fac toti lasii,dau satisfactie adversarilor,javra cand a vazut grosul a fugit,in cine avea tara incredere,intr-o lichea,bine ca tiai dat arama pe fata la timp,acum faci pe destepu.??
1
0
Prostule,pe tine nu te-au debarcat cu ajutorul asa zisului accident de la Colectiv? Ti-a tatait curul si ai fugit,lasand ca Iohannis sa-si faca un guvern de tot cacatul . Tu vorbesti de incompetenti ,tu care ai facut pact cu Base ? Pusca si cureaua lata,nu ai fost bun niciodata!
1
0
asta care scrie europeanul , mama lui a infectat clientii cu sifilis dentar , atentie la aceasta femeie ce se crede sexi-babuta . Europeanul ii aducea clienti dupa ce el insusi le sugea pula de foame !
1
0
Nu pot imagina o fiinta mai jegoasa ca acest Ponta...
5
1
Ti-am zis de 100 ori sa-ti iei medicamentele cand trebuie. Azi iar ai uitat.
5
0
Va dau o muie la toti psd-istii care ati comentat supt mine.
1
7
Ce-a mai mare tampenie a facut ca si-a dat demisia si le-a dat apa la moara. In Mare Britanie, la Grenfell Tower, au ars de vii din incompetenta administratiei locale ca au taiat din cheltuieli si n-au pus sprinklere ca de locuiau amarasteni si la noi, a cazut guvernul ca niste privati au cumparat de la altii privati, artificii calde in loc de reci. Si daca ar fi avut autorizatie de incediu, la Colectiv tot ar fi ars dar fiind natura artificiilor. Dar de.... Ma indoiesc ca daca se intampla pe vremea lui Ciolos, s-ar mai isterizat tinerii frumosi si liberi.
7
1
Acum esti din aceiasi gasca cu sica ciolanis, barna ,ciolosu numai ca tu esti tradatorul Iuda ,te guduri pe langa unul pe langa altul doar te va baga cineva in seama esti un mare nimic ca sa fiu elegant
8
1
Ponta nu manca cacat,,aduti aminte la Vaslui cum bateau jandarmi pentru gazele de sist, TU ERAI PRIM ,MINISTRU.
6
1
Un nenorocit pe care l am votat! O curva care si a tradat colegii si prietenii. O sa vada la alegeri cat de neinsemnat e. Javra
4
1
Cea mai mare curva politica a Romaniei, l a intrecut pana si pe Basescu, dar cu mult sub el in ceea ce priveste pregatirea profesionala si sociala!
3
1
precedentul la toate aceste tiganii l-ai creeat tu cand ti-ai dat demisia dupa colectiv, acum au inceput sa creada ca le merge mereu, cat despre tehnocrati si gasca lor s-au vazut rezultatele la alegeri...
7
4
De cate ori apareati in public si il vedeam pe dragnea in spatele dumneavoastra sau alaturi de dumneavoastra cu zambetul lui meros lasand sa se inteleaga ce om bun este el . Me-am dat de atunci seama ca are sa va traga presul de sub picioare si uite ca sa intamplat . Sunt ferm convins ca dupa intamplarea de la colectiv la indemnul acestui penal dumneavoastra ati renuntat si ati demisionat . Nu sunt un
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218