REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Victor Ponta după demisia ministrului Victor Negrescu: „Se pare că cineva chiar și-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană“

Victor Ponta după demisia ministrului Victor Negrescu: „Se pare că cineva chiar și-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană“

Replica API 12 noiembrie 2018 | 01:22 427

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta susţine că Victor Negrescu este unul dintre puţinii actuali miniştri chiar pregătit pentru funcţia sa, cu bune conexiuni pe plan european şi unul dintre ultimii adevăraţi social-democraţi din conducerea actuală a PSD.

”Cel mai grav este faptul că Victor Negrescu este Ministrul care a lucrat pentru pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie - ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? Şi marţi vom avea aprobată în Parlamentul European o rezoluţie extrem de negativă la adresa României - urmată de Raportul Comisiei Europene privind MCV (la fel de negativ)! Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana- ProRomania va lupta cu toate puterile contra acestor oligarhi care vor sa confiste total viitorul tarii noastre!”, mai scrie Victor Ponta pa pagina sa de Facebook.

În opinia sa, ”se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca te scoate ce vrei ba nu vezi ca ne iau gazele degeaba intilnitiva pe podul de la Cernavoda si aruncativa dupa el cu toti
0
0
au distrus tara.sau pus in slujba ambasadelor imperialiste.
3
2
trebuie terminat cu cineva. Sper sa vina ziua in care jigodiile care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, sa mearga frumos incolonati spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI.
2
2
Victor Ponta vorbeste si debiteaza in spatiul public atitea vorbe pline de dusmanie si dispret la adesa PSD inct este de nesuportat.
1
3
Panait, panait ...hai victoras spune care a fost treaba acolo
2
1
Viktorash, asta zice ca nu a demisionat bre...
2
1
Nea pontea mai lasane bre in pace... Tebagi in discutie aiurea ca tot nu te asculta lumea.
5
4
Infantilule, te-ai trezit? Multa, multa ... stii tu ce!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369