REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ponta: E prost pe bune Dragnea. Mă și enervează degeaba. Nu știu de ce minte, cred că din prostie

Victor Ponta: E prost pe bune Dragnea. Mă și enervează degeaba. Nu știu de ce minte, cred că din prostie

Replica API 17 februarie 2018 | 00:44 432

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul Tel Drum. ”Poate o să-mi aduca noroc, că ați văzut că martorii în dosarul ăsta, unul e șef la ANCOM, unul e ministru de Finanțe”, a declarat Victor Ponta la sosirea la DNA.

La ieșirea de la DNA, Victor Ponta a declarat că este mulțumit că s-a lămurit faptul că nu a făcut vreun denunț împotriva lui Liviu Dragnea și l-a acuzat pe șeful PSD că spune minciuni în ceea ce-l privește.

”Procurorii m-au întrebat dacă mă simt amenințat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am zis că nu, am primit hârtia, s-a dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulțumit. S-a lămurit chestia asta, că nu am formulat niciun denunț, s-au lămurit și avocații, sunt șase avocați acolo, foarte drăguți toți. Faptul că s-au măsluit probele în dosarul meu e o chestie evidentă și asta mă ajută în a se închide acea poveste. (...) E prost pe bune Dragnea că chiar nu i-am făcut nimic, de ce tot minte despre mine și mă și enervează degeaba. Nu știu de ce minte, cred că din prostie”, a declarat Ponta.

Sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
l ai intrecut pe ponta la minciuni si la hotii
2
0
Sigur are dreptate pinocchio,minciuna si prostia pe langa hotie sunt la mare cinste in cadrul ciumei rosii.
5
0
Fonta esti un plagiator care papi banii statului toman pentru ce nu esti hot ordinar tradator de tara ce esti cate fonduri europene ai dat ungurilor sa si faca statui pentru ungurimea lor si ati impartit cascavalul acum zici ca fabrica probe impotriva ta da cu Ghita in Dubai cand furati impreuna da cand ati concesionat balta Brailei pe nimic tu meriti puscarie pe viata.
4
1
ponta esti un mincinos inca esti necopt ub magar care vorbeste aiurea nu am crezut ca un baiat tanar invatat sa fii atat de cretin.
2
1
Cu ocazia aceasta poate se va programa o editie speciala a emisiunii din dragoste
4
1
Zici ca citesc un mesaj scris de un copil de 15 ani certat cu prietenu lui. Ba voi sunteti prosti rau de tot deja circul asta e un fel de stand up comedy . Eu zic ca cel mai bine v ar sta la parnaie toti de la A la Z
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218