REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Ponta, exploziv: 'Domnilor Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu ! Opriti MASCArada acestui Guvern!

Victor Ponta, exploziv: 'Domnilor Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu ! Opriti MASCArada acestui Guvern!

Replica API 30 mai 2020 | 00:00 1303

Liderul Pro România Victor Ponta face un apel către președintele Klaus Iohannis și liderul PSD Marcel Ciolacu să oprească „mascarada” Guvernului Orban. Reacția fostului premier vine după ce o fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări s-a viralizat pe Facebook.

„Domnilor Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu ! Opriti MASCArada acestui Guvern!

Tot Guvernul Orban este o MASCArada!!! Premierul Ludovic Orban este o MASCArada in aceste momente atat de dificile!

Fotografia care s-a viralizat este doar imaginea perfecta pentru aceasta MASCArada !!! Nu pentru cheful din cladirea Guvernului trebuie sa oprim aceasta MASCArada si sa avem pe altcineva la Palatul Victoria

- ci pentru binele Romaniei!

Domnule Presedinte Klaus Iohannis- Domnule Presedinte Marcel Ciolacu ! Oamenii pot doar sa isi verse necazul pe retele sociale! Voi puteti insa sa faceti ce trebuie- OPRITI MASCARADA acestui Guvern Orban!!!

Eu v-am spus ! Daca nu intelegeti o sa va spuna si romanii cu prima ocazie!”, scrie Ponta pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu esti IMPOTENT gramatical
4
1
PUIE MONTA
4
7
Esti crescut la scoala de hoti si mai ai tupeuu???mizerabilul
7
6
Cat timp ai fost primministru ai aratat de ce esti in stare"don dottore"asa ca abtinete din dat sfaturi.
9
8
cine vorbeste ...taci draq din gura ..esti un ipotent politic
7
9
Mai pontacule, iar te bagi in seama, perversule politic !? Tu vorbesti Lasule, TRADATORULE, MINCINOSULE, traseistule politic.... Tu mai ai CREDIBILITATE, mai pinochio ?? Ai uitat ce ai facut in 2016, ai uitat de "colectiv 66", de pensiile nesimtite votate de tine si nasul tau izmenarul oprea, de salariile triplate si pensiile parlamentarilor votate de voi ciumatilor, de pomenile electorale, pensiile sociale ale tiganilor,.....etc. Tu ceri ajutorul d-lui Iohannis, tuu... parlitule ?? Te-au tradat si cei din partidul tau. Ciolacu este INTERIMAR,... A fost in barca lui dragnea, la Belina...
8
6
Bravo comentatorii nr 1 si 2 de tembelul ca voi am nevoie eu si partidul meu.Limbile voastre cu placheuri de vidia ne curata la organele intime non stop.De Prieteni ca voi avem nevoie la toamna la votare.Mergeti pe aceasta linie si veti avea tot sprijinul meu cu mare MOOIE!!! SUCCESURI!!!
5
7
Un ofticat care vrea sa iasa innevidenta Erau membrii PSD in parlament fara masca chiar si el
9
8
...se da acum mare politician si striga hotii. Dar cand te plimbai cu barca pe la cei oropsiti de inundatii si sclavii trageau si impingeau barca ca in evul medii nu era o MASCArada? Ordinarule..de astea nu iti mai aduci aminte. Sau de partidele de pescuit cu tatuca Dragnea. Ai uitat!?. Acum esti cinstit nevoie mare. Tie nu mai are nimeni ce sa iti spuna obraznicule. Nici usturoi nu ai papat nici gura nu ito pute. Hai sictir!
12
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920