REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Victor Ponta, 'haz de necaz' la 4 ani după înfrângerea în faţa lui Iohannis: '3 lucruri care cu siguranţă NU s-ar fi întâmplat dacă în 2014 eram eu ales'

Victor Ponta, 'haz de necaz' la 4 ani după înfrângerea în faţa lui Iohannis: '3 lucruri care cu siguranţă NU s-ar fi întâmplat dacă în 2014 eram eu ales'

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:00 177

Victor Ponta face un scurt bilanţ la exact patru ani de la înfrângerea suferită în faţa lui Klaus Iohannis în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Fostul premier PSD menţionează trei lucruri care nu s-ar fi întâmplat cu el la Cotroceni: Dăncilă - prin-ministru, Dragnea - preşedinte al Camerei Deputaţilor, Andronescu - ministru al Educaţiei, conform stiripesurse.ro.

"In urma cu exact 4 ani l-am sunat pe Dl. Iohannis, l-am felicitat si i-am urat sincer sa aiba succes in toate proiectele pe care le avea pentru Romania. Asa am considerat ca trebuie sa ne comportam intr-o tara democratica / cred si acum ca am procedat corect.

Le multumesc inca o data celor peste 5 milioane de romani care au avut incredere in mine si m-au votat/ iar fata de cei care nu m-au sprijinit atunci ci au fost alaturi de Dl Iohannis nu am absolut niciun resentiment - dimpotriva, am incercat in acesti ani sa inteleg cu ce am gresit si de ce i-am facut sa voteze impotriva mea ( si in multe puncte am reusit sa vad ce nu eram in stare sa vad atunci)!

Cu siguranta Romania este in 2018 intr-o situatie economica, sociala si politica mult mai rea decat in 2014 , pe un drum gresit din punct de vedere democratic si al dezvoltarii noastre - dar asta nu este doar vina Presedintelui ci , probabil, a noastra a tuturor.

Daca Dl Iohannis a confirmat sau nu asteptarile celor care l-au votat - asta cu siguranta nu sunt eu cel care poate sa aprecieze pentru ca sunt subiectiv . O pot face doar cei care l-au sustinut ...

Daca pot insa sa imi permit sa fac putin haz de necaz / sunt 3 lucruri care cu siguranta NU s-ar fi intamplat daca in 2014 eram eu ales Presedinte :

1. Nu as fi desemnat-o pe Doamna Dancila Prim Ministru ( locul 9 lista de europarlmentari a fost deja mai mult decat suficient)

2. Nu l-as fi lasat pe Dl Liviu Dragnea sa fie Presedintele Camerei Deputatilor ( mi-a cerut in 2013 si 2014 aceasta pozitie si l-am refuzat de fiecare data cerindu-i sa sa ocupe de lucrurile la care se pricepe)

3. Nu as fi numit-o pe Doamna Andronescu din nou Ministru al Educatiei ( in Decembrie 2012 am rugat-o sa sprijine un ministru din alta generatie , pe Remus Pricopie, cu mai multa energie necesara unei reforma pentru viitor a Sistemului

Orice altceva insa , cum ar fi fost “daca” nu stiu si nu va pot raspunde / daca aveti insa dvs opinii pe acesta tema va rog sa le postati", scrie Ponta pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta! kazmunaygaz????? Are avantaj statul roman sau portofelul tau?
3
1
Puie Monta
5
4
Ba mooye,cum ce treaba are ponta? Era la varful deciziilor. Firma de turism nu era in regula,colectiv nu avea autorizatii,masuri de prevenire a inundatiilor in localitati de unde unde se luau pramatie 21:20. Nu de la varful decizional pleaca buna respectare a legii si sigurantei populatiei?
8
2
Eu pe domnul Geoana il regret! E in cu totul alta clasa umana comparativ cu Dragnea infractorul!
10
1
1. Ce treaba are Ponta cu cele trei evenimente invocate? Nu se intamplau daca era altcineva preemier? Ati uitat de bebelusii morti de la Giulesti cand era Boc? A fost de vina Boc? NU! 2. In ambele alegeri afost mana serviciilor: la Gioana au furat in sectiile din strainatate, la Johanis au manipulat cu popu,atia din strainatate. SIE si Soros sa traiasca. Ambele situatii in avantajul celor care conduc Europa, adica PPE ul lui Soros. Gioana ar fi demonstrat Romaniei ca poate avea un presedinte civilizat. In schimb am avut un golan si derdeu dat jos de aproape 8 milioane de romani. Traiasca soros
9
9
Ba,dar nu mancai tu popcorn si erai si cu icoana lui arsenie boca? Ce-ai patit,Victor Viorel? Tu care erai presedinte de tara la orele 18.00 si pana la orele 21.00 ai luat-o la cosor de la Johannis.Parca geoana a fost presedinte mai mult ca tine,o noapte : ca curvele la hotel!tu Victor Viorel ai fost mai centurist cateva ore.
8
10
Trei ,,lucruri,, care s-au intamplat cu tine victoras,mare dregator-prim-ministru : accidentul de autocar cu romani in muntenegru -cu morti,victoras ; inundatii cu hai fa doino sa te plimb cu barca -cu morti,victoras ; incendiu la colectiv - cu morti, victoras. Victoras,tu esti cioclu sau gropar? Si mai vrei sa conduci tara? Ai concurenta pe olae al ruomaniei,vrea si el sa conduca fetele din Romania si nu il lasa ma-sa.
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614