REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa 'momâilor' de lângă Liviu Dragnea: 'Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți?'

Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa 'momâilor' de lângă Liviu Dragnea: 'Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți?'

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:35 381

Liderul Pro România Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că România nu e guvernată deoarece în Cabinetul actual sunt doar indivizi care habar nu au de ce sunt acolo și de ce pleacă. Fostul premier a comparat PSD-ul sub conducerea lui Liviu Dragnea cu Partidul Comunist din Coreea de Nord.

”Noi de ceva timp nu avem Guvern, avem o gașcă de indivizi care nu știu de ce sunt acolo, nu știu de ce sunt dați afară. Apropo, dumneavoastră știți de ce i-au dat afară pe foștii miniștri? Ce n-au făcut? Vedeți? Eu mă uit un pic cu groază pentru că am fost membru PSD, dar nu eram membru la Partidul Comunist din Coreea de Nord, cum sunt cei de acum. Am auzit că la orice întrebare pusă acestor momâi care stăteau lângă Dragnea răspunsul era ”că așa a decis partidul”. Deci dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? Vă garantez că ar fi răspuns ”da, că așa a decis partidul”. Partidul Comunist din Coreea de Nord, care acum are sediul și în Kiseleff, nu mă reprezintă și nu mă interesează”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baragladinele de la latrina 3 cu ai lor invitati de seama, pseudoanalisti politici si economici, chireac si pieleanu care nu prididieau pana mai ieri s-o ridice-n slavi pe Firea ka-i cea mai tare si mai mare din PSD ...cu cel mai mare procent de incredere...cea mai vizibila si apreciata...acum, ontorc ca la Ploiesti asa cum fac toate k-urvele dupa ce-si devoreaza partenerii! Niste kkati incaltati cu pantofii lui DRACnea, ca el le alimenteaza conturile vuvuzelelor.
1
1
Ba potaie, nu ti-e clar ca esti terminat definitiv? Gata, nu te mai vrea nimeni, nu mai ai niciun viitor, latri degeaba ca nu foloseste. Cariera ta politica s-a incheiat intr-un cacat gros si puturos din care n-o sa mai iesi.
3
0
Si daca i ai clona creierul lui Jf Kennedy si l ai pune la tine in cutie cu toate ca ar face scurt din prima,dar utopic vorbind sa l pui si tot nu te am vota pe tine sau altcineva de pe langa tine in veci!V ati pus toti o haita de hoti pe Iohannis singura reduta a democratiei ramasa?NU O SA REUSITI sunteti patetici si cand incercati sa o faceti dapai sa mai si reusiti!Lasati sondajele si hai cu 10 august si cu Daffy,pardon Firea ca a zis ca stie ea cum a fost si cine a dat directive! Cand este chemata?O sa mai fie ?sau ramane ca la mineriada?
3
0
Ponta, un pitziponc scapatat, ar trebui sa mearga la NASTASE, sa-l mai incurajeze,...
3
2
cati prostalai locuiesc in Romania.Multi!!
1
1
In sfarsit Ponta ai inceput sa gandesti
6
2
dupa ce si-a dat demisia i s-au inchis toate dosarele acum e dator si el de-aia tipa, din pacate lumea nu-l mai crede.
4
4
multi viteji se arata
3
3
Ziua cand lui Victor Ponta i-a venit mintea la cap.Mai nene,mult timp ti-a trebuit.Si inca ceva.Ai spus ca nu avem guvern.Eu spun ca nu avem nici Parlament.Parlamentul nostru este un fel de Marea Adunare Nationala al lui Ceausescu.Poate mai rau.Trimiterea la Coreea este corecta.
10
2
Ponta a avut milioane de votanti in spate si totusi a tradat,facand pact cu diavolul,adica cu Basescu. Nimeni nu stia ca lasul asta ordinar a semnat acel pact,cu care tot insista Basaul sa se laude pe afara . Gata,Ponta poate fi bagat lejer in tagma josnicilor de la USR si nici acolo ca lider,ci lipitor de afise .
7
10
Produs expirat.
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218