REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta își anunță retragerea

Victor Ponta își anunță retragerea

Replica API 7 decembrie 2020 | 10:45 2073

Victor Ponta, liderul Pro România, a postat un mesaj pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni, în care sugerează că se retrage din viața politică, cel puțin pentru o perioadă, după ce rezultatele provizorii ale alegerilor parlamentare indică o înfrângere a partidului său, care nu reușește să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament, scrie Digi24.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături „în acest proiect”.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!

Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!” - a scris Victor Ponta, fără a da alte detalii.

Expresia în limba engleză cu care fostul premier își încheie postarea („Niciodată nu te da bătut”) sugerează că ar putea fi vorba despre o decizie temporară de a face pasul înapoi.

Fost lider PSD, Victor Ponta și-a lansat partidul Pro România în mai 2017, după ce, în urma incendiului de la clubul „Colectiv” a demisionat ca premier, iar la conducerea social-democraților a venit Liviu Dragnea, cu care a intrat în conflict. Victor Ponta a înființat Pro România împreună cu fostul co-președinte ALDE Daniel Constantin, și acesta intrat în conflict cu șeful partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, și împreună cu fostul prim-ministru interimar Sorin Cîmpeanu. Ulterior, în Pro România au venit mulți membri PSD nemulțumiți.

În toamna acestui an, Pro România a decis să fuzioneze cu Partidul Alianța Liberalilor și Democraților și să aibă candidați comuni la alegerile parlamentare 2020, precizează Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu nu doarme si nici nu pleaca in concediu. Esti cea mai jegoasa creatura politica pe care am vazut-o in ultimii 30 de ani! Ai parasit guvernul dupa ce ai facut moale in pantaloni, ai parasit partidul ca ultimul las, te-ai aliat cu veleitarul Tariceanu, nemultumit ca n-a fost sustinut la prezidentiale, si ati dat jos guvernul Dancila, aruncand tara in bratele hotului de case si al unor neispraviti precum somerul de lux Orban sau ala certat cu samponul, pe numele lui Catu. Acum ai primit ce meritai: un shut in cur si un branci pe scara istoriei. Te visai prim-ministru, jigodie? Sictir!
5
0
O SA MA TAVALESC DE CAT O SA PLANG! SA NU FACI ASTA, JEG ORDINAR CE ESTI, MAI BINE I-AI SI PE ASTIA DIN CONSTANTA SI ARUNCATI-VA IN CAP, UNDE DORITI VOI!
2
0
Retrage-te unde a dus mutu' iapa!
1
0
Pinochio a ramas somer dar sa pregatim borcanul cu vaselina ptr gunoiul de tariceannu ca acuum il va salta dna ul si il va duce la brutarie
4
0
Dispari jeg imputit si increzut! Cu mutra ta de chinez cretinoid
3
0
Blestemele lu' Crin c-ai vrut sa-i iei fata la prezidentiale hotomane!
5
0
angajeaza te trantore si munceste .toata viata ai supt banii statului
8
0
F.Tu.ti mortii m..tii de jegos te asteapta livache si radu...hahahhaaaaahaaaahahhaaaaahahhhaaaaahhhhaaaaaahahahahaha turcitule
1
5
Minte ca de obicei, el a fost in vacanta si acum se intoarce la locul de munca de la Disneyland.
3
1
infatuarea si minciuna au determinat decaderea care te-a urmarit incepand de la acel moment al strigatului de lupta -puie monta- In plus pierderea bataliei intre shulfani-golani - smecheri cu mai abilul dragnea ti-a incheiat cariera politica cu toata tentativa de a fura pesedeul dupa tradarea din 2019. si da, asa cum se intreaba unii persiflatori, PSD este de vina ptr toata aceasta situatie pentru ca ni l-au adus pe Iohanis pe cap inca 5 ani prin promovarea nerealista drept candidat la presedintei a doamnei vasilica viorica dancila. Ma intreb daca atunci nu a fost un blat? Acum suferim!!!
12
0
Care prieteni si familie ca si acolo ai acelasi procent la ce jigodie si mincimos esti ,ia-l si pe jigodia aia de hodorog indragostit si la tomberon cu voi
13
0
Ti a fost alaturi gasca ta de papitoi ...urmasi ai lui nastase infractorul
12
0
te ai mai retras o data ! dute tare ! sa nu mai auzim de tine ! rabla ce esti ! mare hot !!
15
0
ne-am saturat de partidulete de manevra, create numai sa incline balanta si sa traga astfel foloase personale.
11
0
Dupa cum se vede , electoratu se suceste foarte repede . Nu mai este acel electorat care te vota indiferent cat de mult greseai si nu te tineai de promisiuni . Astazi electoratu daca este mintit . Te trimite la lada de gunoi . Chiar daca la alegerile anterioare ai primit un vot masiv . Uitativa la PNL . Au crezut ca va merge asa , sa faca ce electoratu nu a dorit . Au numit jigodii in functii pe baza faptului ca au lipit afise electorale . Au luat politicieni si primari de la partidele pe care electoratu ii sanctionase . Tot felu de cacaturi . De acum incolo va fii viata grea pentru mincinosi
15
0
asa mor tradatorii, ai tradat odata la colectiv cand ai fugit ca un las in loc sa lupti sa arati care sunt faptasii si a doua oara cand santajat de dosarul redeschis ai votat motiunea impotriva psd-ului !
20
0
Rezultatul faptului ca l-ai luat in barca, pe fosila aia de tariceanu. Nu stiu ce ti-a trebuit o piatra de moara, cand partidul lui nu are elctorat. Oricum, ma bucur pentru voi si pmp. Sarmana eba. Sarmanul palaz!
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367