REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Ponta, la Iași, alături de Klaus Iohannis: 'Mă uluiește imbecilitatea și grosolănia baronilor și bufonilor de la Centru'

Victor Ponta, la Iași, alături de Klaus Iohannis: 'Mă uluiește imbecilitatea și grosolănia baronilor și bufonilor de la Centru'

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 238

Victor Ponta critică decizia liderilor PSD de a boicota prezența președintelui la evenimentul de la Iasi, organizat cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, prin neparticiparea liderilor locali la festivitati, scrie stiripesurse.ro

"Ma aflu deja la Iasi ( ca in fiecare an - mai ales dupa 2011) pentru a-mi arata respectul pentru Ziua Unirii si Capitala Istorica a Moldovei !

În această seară, la invitația primarului Mihai Chirică , am participat alături de Iurie Leanca , Sorin Cimpeanu și Daniel Constantin la evenimentul care marchează binemeritatele distincții acordate Iașiului și instituțiilor culturale de excepție ale orașului prin decizia Parlamentului, respectiv a Președintelui României.

Am remarcat prezența în această seară a multor personalități din lumea culturală, religioasă, universitară, economică și politică a Moldovei - alături de Dl. Iohannis și alți invitați din București/ încă mă uluiește imbecilitatea și grosolănia baronilor și bufonilor de la Centru care le-au interzis membrilor PSD de pe plan local să participe la un eveniment organizat în cinstea Iașiului și a Moldovei (doar pe motiv că a fost organizat de primarul Chirică) - regret situația rușinoasă în care sunt mereu puși foștii mei colegi de la PSD.

Și mâine voi fi prezent, ca de fiecare dată, alături de oamenii din Piața Unirii / am curajul să merg alături de români - spre deosebire de alți lideri politici care trăiesc doar ca șobolanii în vile de protocol și birouri plătite cu bani grei de la Bugetul de stat!

Felicitări Iași - felicitări Moldova - felicitări România!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pisicul cacacios baga din nou capul in poza. Fricosule, ai facut cacutza moale de frica lui Kovesi, acum, cand altii au indepartat-o putin, nu destul insa, de la butoane, ai prins glas? Mars la kkt, fraiere!
2
2
Ponta tu citesti ce scriu altii despre tine? Bai nenernicule,baronii si bufonii de care faci vorbire te-au sustinut ca PM si candidat la presedintie iar tu ca un las si tradator ce esti ti-ai dat demisia.Acuma scuipi,bai jegule nici dracul nu va voteaza.Astept sentinta in dosarul tau,justitia este mai libera acum, s-ar putea sa fii tovaras de celula cu cine nu te astepti !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920