REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Victor Ponta, la Iași: 'Mă uluiește imbecilitatea și grosolănia baronilor și bufonilor de la Centru'

Victor Ponta, la Iași: 'Mă uluiește imbecilitatea și grosolănia baronilor și bufonilor de la Centru'

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 166

Victor Ponta critică decizia liderilor PSD de a boicota prezența președintelui la evenimentul de la Iasi, organizat cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, prin neparticiparea liderilor locali la festivitati, conform stiripesurse.ro.

"Ma aflu deja la Iasi ( ca in fiecare an - mai ales dupa 2011) pentru a-mi arata respectul pentru Ziua Unirii si Capitala Istorica a Moldovei !

In aceasta seara, la invitatia Primarului Mihai Chirica , am participat alaturi de Iurie Leanca , Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin la evenimentul care marcheaza binemeritatele distinctii acordate Iasiului si institutiilor culturale de exceptie ale orasului prin decizia Parlamentului , respectiv a Presedintelui Romaniei.

Am remarcat prezenta in aceasta seara a multor personalitati din lumea culturala, religioasa, universitara, economica si politica a Moldovei - alaturi de Dl. Iohannis si alti invitati din Bucuresti/ inca ma uluieste imbecilitatea si grosolania baronilor si bufonilor de la Centru care le-au interzis membrilor PSD de pe plan local sa participe la un eveniment organizat in cinstea Iasiului si a Moldovei ( doar pe motiv ca a fost organizat de Primarul Chirica) - regret situatia rusinoasa in care sunt mereu pusi fostii mei colegi de la PSD.

Si maine voi fi prezent, ca de fiecare data, alaturi de oamenii din Piata Unirii / am curajul sa merg alaturi de romani - spre deosebire de alti lideri politici care traiesc doar ca sobolanii in vile de protocol si birouri platite cu bani grei de la Bugetul de stat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ponta e un papagal jalnic, basescu l-a jucat in picioare, la bruxelles mergea pentru ordine, covesi si coldea il jucau pe degete...asta e ponta, fraieru de serviciu. Cu asa oameni am ajuns unde sintem...
6
0
Replica decat sa reluati articolul despre acest maimutoi mincinos,mai bine un articol cu o fapta de omenie a unui roman
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614