REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta, ministru la Justiţie?!

Victor Ponta, ministru la Justiţie?!

Replica API 13 februarie 2017 | 11:11 480

Victor Ponta a avut o discuție, luni, la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grideanu. Mai multe surse politiceși din presă susțin că s-ar fi discutat despre o posibilă cooptare a lui Ponta în funcția de ministru al Justiției. Lucru greu de crezut date fiind probleme penale ale lui Ponta, mai ales că președintele Klaus Iohannis sigur nu va accepta un astfel de pas.

”Ponta este un membru important al PSdși e posibil să intre în Guvernul Grindeanu, la Justiție. Nu pot să spun ce a vorbit el cu Sorin Grindeanu. Nu sunt certuri în interiorul partidului, Liviu Dragneași Victor Ponta se înțeleg bine”, a spus Lia Olguța Vasilescu la B1 TV, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un roman: cresterea economica a lui Tonta a aparut datorita faptului ca a blocat toate investitiile, si asa a adunat bani la buget. Dar nu asta e solutia. E un cretin si un tradator de tara. Sa nu uitam ca a iertat Rompetrol de jumatate de miliard de dolari , e prieten cu Ghita Sebi cel invizibil si turnator... si asa mai departe ... Deci .. sa pui un lup paznic la oi ... mi se pare oo prostie, dar nu am vazut decat hoti si corupti in PSD, nu inteligenti .. deci ... sunt ca electoratul lor, la fel de destepti
2
1
O gluma proasta ! Imposibil !!
0
2
stai ma linistit nu vezi ca tara asta de masoni nu te merita
0
2
Tontanacul tau mult iubit este cel mai prost, incompetent si nesimtit prim ministru pe care l-a avut tara asta, in competitie stransa cu Razgandeanu, o alta pramatie!
3
1
Cel,mai,bun,'destept,si,capabil,prim-ministru,pe,care,l-a,avut,tara,-le,da,si,peste,bot,lacei,care-l,sapa
2
4
Suge-i pula lui si mie . Sa vezi cum iti creste in gura precum cresterea economica din timpul lui , gunoi psd.
3
5
Astia , sacalii si hienele descreierate din PSD , vor face guvern la Jilava , in cel mai scurt timp . Taratii care fac miting la Cotroceni ii vor vizita cu drag ...
8
4
In timpul guvernarii Ponta ,Romania a avut cea mai mare crestere economica,fapt recunoscut si de incompetentii tehnocrati.Mai usor cu plagiatul,camila de Kovesi ce afacut?A copiat doar 4%? Si 4% si 10% si1% tot plagiat se cheama.Cei ce sunteti in barca neamtului tradator de tara va este greu sa recunoasteti.Dar vine primavara ,incep inundatiile si barca s-ar putea sa ia apa.
7
6
Numirea acestui cretin drept ministru al Justitiei ar fi cea mai mare palma data peste obrazul tarii!
8
3
PSD este in degringolada maxima,ca un boxer ametit care nu gaseste coltul.Va puteti inchipui ce rusine maxima poate constitui aceasta numire,am pierde toata credibilitatea in toate planurile.Asa ca ,boxerului psd,in urmatoarea runda sa i se aplice lovitura de gratie,a devenit penibil si se agata de toate coardele...ringului!
9
3
Pai daca este condamnata cum sa fie ministru sau acum ASA se procedeaza daca ai condamnare ai dreptul sa fii ministru,rusineee,la puscarie cu tine pirnaiasule dar nu uita de...vaselina
8
3
Razi boule, ce fata de cretin ai!
10
4
Ce cauta asta in justitie ?! Papagalul, plagiatorul, circarul...viitorul penal, ne-a aratat ce poate si unde a dus tara asta cu clica lui de hoti, mincinosi si penali. Il linseaza tinerii, sunt prea destepti, ca sa se mai lase pacaliti, de circul si diversiunea pesedeilor, iar rabdarea le-a cam ajuns la maxim. Da !!
13
5
daca nu un infractor ministru, atunci pe cine!
8
4
Da le la gingii lui iohznis& codruta spaima centurilor din Romania.
9
11
Este clar ca e Olguta o mananca p.zda. Auzi la ea, Dragnea se intelege bine cu Ponta. Dragnea vrea sa-i faca vant lui Grindeanu iar o numire a lui Ponta la Justitie ar duce exact la demiterea premierului prea obraznic.
7
10
cea mai buna solutie
13
12
o solutie bune , sa dispara DNA si cucuveaua de Codruta care face dosae re pe banda la ordine . Hai Ponta .
13
13
paznic la oi ??? tipic ptr Dragnea, doar ii leaga atatea hotii ...
16
11
Poponarul asta deja condamnat vrea ministru AL justitiei,Doamne fereste
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367