REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victor Ponta NU mai e împotriva alegerilor locale din toamnă: Trebuie organizate în condiții de maximă siguranță

Victor Ponta NU mai e împotriva alegerilor locale din toamnă: Trebuie organizate în condiții de maximă siguranță

Replica API 5 august 2020 | 00:00 939

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat miercuri că alegerile locale trebuie organizate în condiţii de maximă siguranţă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

"Poziţia noastră comună - ne-am pregătit pentru alegeri, ne ducem la această bătălie, pentru că este o bătălie importantă pentru Bucureşti, pentru sectoare, pentru toată ţara -, dar noi considerăm că trebuie organizate alegerile în condiţii de maximă siguranţă pentru candidaţi, pentru cei care fac campanie, pentru tinerii care strâng semnături, pentru cei care vor fi în secţiile de vot şi evident pentru toţi cei care participă la vot", a declarat Ponta, cu ocazia lansării candidaţilor Alianţei Pro Bucureşti 2020 pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector.

El a avertizat însă asupra riscului de noi infectări cu SARS-CoV-2, în condiţiile în care se insistă să se organizeze alegeri în această perioadă de pandemie.

"Să ştiţi că vor fi vieţi, sănătate pierdută pentru interesele politice meschine ale celor care insistă să facem alegeri fără a ne spune că suntem pregătiţi din punct de vedere medical, din punct de vedere al economiei, din punct de vedere al priorităţilor", a adăugat liderul Pro România, care a menţionat că alianţa din care face parte "nu fuge de pe câmpul de bătălie", scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine il mai crede pe PONTAC, pe falsul, mincinosul si TRADATORUL asta ??!! Pe "dottore", pe falsul intelectual ?! Mai Pinocchio, DISPARI, papagalule, esti un NIMENI.
4
0
Politica, acest personaj!
5
0
Pinocchio. Ce pretentii sa ai de un astfel de personaj. Puie Monta.
6
1
Cui ii pasa de ce crede Ponta?
6
1
este de notorietate falsitatea si dublul limbaj a acestui limbric ejectat.stie toata romania cine e ce a facut si ca nu are nimic in cap.noroc cu tata socru.dar ce nu ne spune victoras,inca,care este parerea lui vis a vis de faptul ca a fost gasit vinovat de furt intelectual.asta nu ne mai spunea uitat.noi nu am uitat si mictionam pe partidul lui de papagali.p.s.o sa i dea la mooe si lu ciolacu in curand buahahahaha.si mai spune de minoritati ca voteaza cu puterea.el o sa fie pres.ca stie ca alta sansa nu are.viorel mars in mm de hot
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367