REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victor Ponta: O punem pe Ecaterina Andronescu candidat la prezidențiale

Victor Ponta: O punem pe Ecaterina Andronescu candidat la prezidențiale

Replica API 5 septembrie 2018 | 01:16 374

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că intenționează ca Ecaterina Andronescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale, conform stiripesurse.ro.

”Poate doamna Andronescu, poate domnul Teodorovici. O punem pe doamna Andronescu candidat la prezidențiale și îmi pare rău pentru domnul Tăriceanu, dar 80% dintre votanții PSD o vor vota pe doamna Andronescu și Pro România, că nu mută Dragnea voturile votanților PSD”, a declarat Victor Ponta, în cadrul emisiunii ”România 9”, de la TVR.

De menționat că Ecaterina Andronescu a fost în sală la lansarea partidului Pro România și încă de atunci se specula o trecere în partidul lui Victor Ponta.

Recent, Ecaterina Andronescu a trimis o scrisoare prin care a cerut demisia lui Liviu Dragnea și schimbarea Guvernului Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care sa hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata si vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana porcilor lor!!
1
0
Stie si cainele din fata blocului ca Androneasca nu ar avea sanse nici ca primarita de sector si ca Ponta face special un joc,in asa fel incat sa propulseze candidati neeligibili,ca sa iasa cel dorit de clica lui de interese. Romanii voteaza cel mai putin rau dintre rai,asa ca se va pregati persoana ce va fi aleasa in scarba de romani,ca nu au ce face,asa cum au ales mizeriile astea de presedinti de pana acum,in lipsa alternativelor pozitive. Se trag sfori,populimea se incaiera cu spume la gura tot in folosul papusarilor si sfarseste sa vada ca a ales prost din nou si ca mai bine sa emigreze.
2
2
Iar eu propun ca toti actualii si fostii psd-isti sa se duca dracului!!! Sa-i ia si pe liberali si pe usr-isti cu ei!!!
8
2
La REMAT,programul rabla!
6
2
nu vreau sa mai dau mue la o BABETA.
5
2
Victoras,du-te si alege o tarfa de la emisiuni tv si o pui prezidentiabila.Si elena udrea a vrut sa fie presedinte,in campanie a sarit cu parasuta.Cand a facut saltul in vazduh s-au deschis doua parasute,una din ele,udrea, fiind deschisa mai des de catre basel.
10
7
Si tu totusi crezi in Dragnea...
5
6
Ce joc murdar face golanul asta! Cica Teodorovici, candidatul lor la prezidentiale... Marsava tentativa de a fragiliza unitatea PSD! Astea sunt manevre securiste, daca cineva se mai indoia de universul in care se misca Ponta. Sunt stupefiat de faptul ca mai exista oameni cu minime capacitati cerebrale care mai cred in papagalul asta...
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102