REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Victor Ponta, propunere fără precedent: CSAT şi Parlamentul ar trebui să-i interzică premierului Dăncilă toate deplasările externe

Victor Ponta, propunere fără precedent: CSAT şi Parlamentul ar trebui să-i interzică premierului Dăncilă toate deplasările externe

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 137

Victor Ponta consideră că Viorica Dăncilă a făcut România şi Uniunea Europeană de râs la întâlnire cu premierului Israelului, pentru că nu ştie engleză. Fostul premier lansează o propunere fără precedent: actualului premier să-i fie interzise vizitele externe, conform stiripesurse.ro.

"In mod normal ar fi de ras - din pacate este de plans! Romania este facuta de ras in fata tuturor - si pe urma ne batem cu caramida in piept!

Romania exercita pentru prima data in istorie Presedintia Consiliului Uniunii Europene - asa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge in vizita secreta in Israel ( unde a trimis-o “Sefu” ) / nu intelege deloc ce spune Premierul Israelului in limba engleza si aproba penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT si Parlamentul ar trebui sa interzica toate deplasarile externe si contactele la nivel international ale Doamnei Viorica Dancila - este vorba in mod clar de afectarea intereselor strategice si de securitate ale Romaniei!

O rusine fara margini - o aberatie fara egal!", scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, vineri, o scurtă „vizită de lucru” în Israel, deplasare care nu a figurat pe agenda sa oficială. Dăncilă s-a întâlnit cu omologul său, Benjamin Netanyahu, care i-a cerut acesteia să fie un luptător împotriva „rezoluțiilor negative” din UE la adresa Israelului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta de cind e in opozitieare perle in cur
3
1
Bai ponto,nu stii nimic
5
1
Deja face poze si rade. A doua elena ceausescu e alina maria binder.Caut-o pe retele sociale ca e persoana publica si e pregatita sa conduca tara pentru ca s-a maritat cu batausul de la domiciliul din Elvetia al Regelui Mihai.Si ma-sa ei a devenit persoana publica in Romania doar pt ca fii-sa e aproape de chilotii batausului din Elvetia.
6
4
E penibila . A doua Elena Ceausescu.
6
6
Pisicutul a ridicat capul cat a fost prim ministru nu l-am auzit vorbind engleza ori vorbea doar cu maior kovesi oprea si ghita
10
1
va place sau nu , de data asta. Ponta are mare dreptate.
7
13
Suge o fraiere coclit.Iti moare capra ca nu mai esti prim ministru din cauza ca te ai cacat diaree la colectiv.
12
4
Eu cred ca ar trebui data o lege care sa interzica pisicutilor cufuriti sa miaune in public. Asta e barbat? Eu nu m-as simti in siguranta la bratul acestui fricos, m-ar abandona la cea mai mica amenintare a cuiva... Un emasculat..., face indata caca moale in pantaloni... A dovedit-o imediat dupa Colectiv. O rusine!
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614