REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victor Ponta pune tunurile pe Liviu Dragnea: 'De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel?'

Victor Ponta pune tunurile pe Liviu Dragnea: 'De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel?'

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 201

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că în Guvernul PSD-ALDE rămân numai persoanele care sunt dispuse să facă întocmai ce zice Liviu Dragnea. În opinia liderului Pro România, cei care și-au pierdut funcțiile de miniștri până acum au ajuns în această situație pentru că au refuzat să mai semneze, potrivit stiripesurse.ro

Întrebat cât va mai rezista Viorica Dăncilă în funcția de premier, Ponta a răspuns: ”cât timp semnează. Când nu va mai semna ceva, o să zboare și ea din funcție”.

Ponta a mai susținut că Liviu Dragnea se folosește de resursele Camerei Deputaților pentru a merge în campanie electorală prin țară.

”De ce facem haosul ăsta? Ce s-a întâmplat? De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel? Ceva groaznic, a omorât pe cineva, a trădat România? De ce trebuia, în Săptămâna Mare, să aruncăm iar Guvernul în aer?

Eu nu mai sunt votant PSD, sunt social-democrat, dar dacă aș fi votant PSD aș întreba: mă, dacă ați zis că merge bine Guvernul, de ce-l tot schimbați? De ce ați schimbat-o pe doamna Rovana Plumb dacă e așa bună de ați pus-o locul 1 pe listă (la europarlamentare) și o dați afară, ca să puneți o doamnă care a fost la fundația domnului Voiculescu? De ce au dat-o afară? Povestea aia că să nu folosească resursele ministerului în campanie... (...)

Grindeanu a spus la un moment dat că nu mai e de acord să facă Dragnea cu mâna lui ceva dincolo de linia roșie, Tudose la fel, Marian Neacșu la fel, rând pe rând oamenii spun că se trece peste o limită și rămân în funcție doar cei care semnează absolut orice și care sunt în stare să-și vândă libertatea, onoarea, chiar viața pentru o funcție din care oricum vor fi dați afară cu un șut în spate la prima ocazie”, a afirmat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce caracter de tzatza are individul asta! Nici tanti Marghioala, de pe ulitza, nu barfeste ca insul asta care pare a fi barbat. Intra in tot felul de susanele, barfe, lanseaza zvonuri si face profetii demne de ghicitoare cu fuste lungi si degetele pline de inele... Ce fel de politician e asta?! Asta e comportament de barbat politic?! Nicidecum! Ponta n-a depasit varsta pubertatiii, e un razgaiat, un infantil... Si cand te gandesti ca asta a condus un partid si a fost premier...
2
0
Nu ne spune si noua Carmen Dan nimic de pachetele alea de cocaina?Functiona instalatia de supraveghere a traficului maritim sau era in ,,revizie"?Politica strutului!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102