REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Victor Ponta, reacţie FURIBUNDĂ: 'Este un CANCER pentru societate...'

Victor Ponta, reacţie FURIBUNDĂ: 'Este un CANCER pentru societate...'

Replica API 4 decembrie 2017 | 00:00 377

Fostul premier, Victor Ponta, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook după ce un bătrân a fost luat la bătaie de protestatarii din Piaţa Victoriei. Fostul social-democrat susţine că violenţa, de orice fel, trebuie condamnată din start, fiind un cancer pentru societate. Politicianul aminteşte, de altfel, şi de incidentul care i-a avut în prim-plan pe Mirel Palada şi senatorul Mihai Goţiu.

"Violenta de orice fel este un cancer pentru societate! Cine tolereaza, incurajeaza, lauda sau ignora violenta in societate este complice cu agresorul si la fel de vinovat.

Gestul violent prin care un batran a fost lovit ieri in Piata Victoriei este deplorabil si de neiertat!

L-am criticat si condamnat public din convingere pe prietenul meu Mirel Palada cand a raspuns violent intr-o emisiune televizata (atunci unii il jeleau pe Mihai Gotiu si altii aplaudau gestul lui Mirel ca pe ceva foarte bun- azi aceiasi farisei au schimbat doar locurile si unii plang de mila batranului lovit iar altii se fac ca nu s-a intamplat nimic )

Violenta trebuie condamnata INTOTDEAUNA si indiferent de persoana agresata sau agresoare! Toti cei care vad doar partea care le convine si o scuza pe cealalta sunt la fel de vinovati ca si agresorul ! Toti cei care speculeaza actele de violenta ca sa obtina capital politic sau mediatic sunt la fel de vinovati ca si agresorul!" , scrie fostul premier pe Facebook, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demult in state nu se mai pedepsesc asemenea fapte ci,se premiaza.Ei numesc asta deratizare!
1
0
Voi vedeti si ganditi cand scrieti? Cum adica cineva trebuie ucis fiindca este comunist, batran, derbedeu, etc. Daca erati in SUA si pentru aceste vorbe scrise erati declarati teroristi si scurt la zup cativa ani mai faceat astfel de afirmatii?! Din pacate si democratia si dictatura tot cu metode represive poate fi impusa! Asta vreti un sistem in care sa ne fie frica sa ne exprimam pentru a nu fi interpretati?!
0
2
acest batran, daca era om norma la cap, putea sa evite, prin tacere, incidentul, dar se pare ca a fost intentionat plantat acolo, ce a cautat, agasit. Acesta este si motivul ptr care refuza sa depuna plangere penala- daca constientizeaza ca a fost folosit, este un inceput bun
4
0
Acest bunicut ,derbedeu ,porcos la gura si comunist este modelul de om pe care oameni ca Palada il promoveaza si pe care psd -ul il infiltreaza intre oamenii care protesteaza.Bineinteles ca ,si cei ce protesteaza sunt tot oameni si cand vezi cate o jigodie ca asta fara Dzeu,te mai lasa nervii.
5
0
Batranul trebuia ucis imediat ! Jigodia dracului , PSD-ist notoriu , penal , dereglat perpetuu , gunoi mioritic , dobitoc si nuluiate ...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614