REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa Rovanei Plumb: 'Acces exagerat de pupin...urism/Evident ca m-am complacut si eu, ca si Ion Iliescu, Adrian Nastase

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa Rovanei Plumb: 'Acces exagerat de pupin...urism/Evident ca m-am complacut si eu, ca si Ion Iliescu, Adrian Nastase

Replica API 13 mai 2019 | 00:00 170

Ieșire spumoasă a liderului PRO România, Victor Ponta, la adresa fostei sale colege de partid Rovana Plumb. Ponta a scris pe Facebook despre cea mai recentă dezbatere la care a luat parte alături de Rovana Plumb, conform stiripesurse.ro.

"Azi, la dezbaterea DC News, i-am dat ocazia Rovanei sa repare monstruozitatea pe care a spus-o la Iasi pe scena ( dintr-un acces exagerat de pupin...urism)! Am primit doar un raspuns stupid din noua “cartulie rosie a Carmaciului Liviu”!

Evident ca m-am complacut si eu ( ca si Ion Iliescu , Adrian Nastase, Mircea Geoana inaintea mea) - evident ca am acceptat si sustinut “Rovane” care ne cantau “ode”/ imi pare rau pentru asta si, tot ce pot sa fac acum, este sa ma lupt contra lor! Dar sunt convins ca as fi dat-o jos in suturi de pe scena daca o auzeam ca traim “in tara lui Ponta” - pentru ca imi dadeam seama de oribilitatea expresiei!

Problema acum nu mai este doar Dragnea ( asa cum nu era doar Ceausescu) - toti lingaii si nulitatile din jurul lui , care ii intretin paranoia primind in schimb functii si avantaje uriase - toti merita sa fie eliminati din viata publica!

Pentru adevaratii social - democrati exista acum alternativa corecta : PRO Romania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ponta-salvatorul democratiei romanesti
0
0
demonstreaza ca Secu inca conduce Romania
2
0
Ia o pauza si lasa ne!
2
2
Ponta e un ratat neimpacat cu propria-I conditie. Spre deosebire de mentorul Nastase 4 case, nu si-a facut nici-o ferma unde sa-si numere ouale. Mi-e scarba ca-s conational cu asemenea nemernici.
4
2
Papagalule, tu i-ai dus tzucalul lui Barroso, lui Basescu, Coldea si Kovesi. Pe de alta parte, l-ai tradat pe Geoana, nutrind visuri de marire. Ce fel de creatura esti tu, cum se numeste o asemenea jigodie? Sictir, infantilule!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218