REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la Digi 24: 'Dacă avea o treabă golanul ăla cu Isărescu era O.K., dar a fost toată conducerea BNR. A fost atac golănesc, huliganic'

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la Digi 24: 'Dacă avea o treabă golanul ăla cu Isărescu era O.K., dar a fost toată conducerea BNR. A fost atac golănesc, huliganic'

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 331

Victor Ponta l-a atacat în termeni duri pe Daniel Zamfir, senator ALDE, cel care a condus comisia din Parlament care l-a audiat pe Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, pe tema dobânzii ROBOR. Ponta l-a numit ”golan” și ”huligan” pe Zamfir, marți seara, la Digi 24, conform stiripesurse.ro.

”Liviu Dragnea vrea să pună mâna pe BNR. Atacul golănesc, huliganic pe care l-am văzut la adresa lui Mugur Isărescu, din partea unui senator ALDE, înseamnă că România o să plătească dobândă mai mare la titlurile de stat. Nu o să plătească golanul ăla, ci românii. Dacă avea o treabă golanul ăla cu Isărescu era O.K., dar a fost toată conducerea BNR.”, a declarat Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ce destept esti! Uite unde era Joseph Stiglitz! Unde ai mai vazut tu, desteptule, un raport de 1 la 8 intre dobanzile la depozit si cele la credit? Nu exista dezvoltare fara o creditare prietenoasa. Bancile sunt frana in dezvoltarea tarii, asta trebuie sa-ti intre si tie in cap, daca e loc...
0
0
Dom dottore acum le vezi bine cand erai la butoane ce aveai ca parca erai teleghidat nu vedeai nimic sau poate pe timpul tau p.s.d.ul era alt partid odata cu plecarea ta sa dus dracu.
3
0
si ceilalti specialisti de carton ca el, pai cum sa te dezvolti mai desteptule daca ai dobanda mare, normal ca nu poti sa faci o afacere pentru dai faliment in secunda doi, asta e marele ris INDUS de dobanda mare. astia ca tine au o dilema ce a fost mai intai oul sau gaina?
3
1
Ciocu mic! Esti intr-o continua campanie electorala si ai uitat ce ai facut cat timp ai fost Prim Ministru- nimic! Acum faci pe luptatorul pentru dreptate insa, tu vrei de fapt puterea, pe care nu o sa o mai ai niciodata, lumea stie cine esti si ce poti, securist jalnic ce esti!
4
0
Asa e dl Ponta dar ce facem cu Bombonel care va invarte cheita?
3
1
Dobanda la credite provine din stadiul economiei al nivelului de trai al deficitului etc. Toti ratatii postati p aici fara sa aveti cunostinte macar elementare. Cum sa te imprumute banca cu dobanda mica cand tu risti ca maine sa nu mai ai serviciu idiotule?
8
4
Prea multa logoree,impuscati in public pt subminarea economiei de stat.
5
3
Kazmunaigaz crede ca si ponta e golan pe banii romanilor
10
0
Cultura financiara dovedita de comentatorii de mai jos este inspaimantatoare. Daca ajunge PSD sa numeasca omul lor la conducerea BNR si daca va lua decizii impotriva bancilor straine, atunci in Romania nu va mai fi de trait. Voi aveti impresia ca sistemul financiar mondial va asista nepasator sa fie executat de comunisti? Ati auzit de turmele electronice?
6
10
Ponta, sti tu care-i poanta, noi luam dobanda de 035 la suta pe an pentru depozite iar cei care iau credite le iau cu 8.5 la suta pe an plus cresterile robor, jidanism curat in Romania.
13
2
Asta de cand ia bani de la Soros are tupeu maxim,mai ceva ca aia fostii colegi de partid!Ai tupeu Mickey mai mare ca mustata!Mai mare ca toate zdrentele Dancila C Dan Labuta Vasilescu
5
11
I jigodie imbogatita 30 de ani pe banii statului
13
4
o fi ponta jigodie dar caracterizarea facuta de el e perfecta ! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!! Cu cacat !!!
16
11
mai pinochio mai dute si plimba ursu,,,,,un cacat cu ochi.
16
11
ce expresie frumoasa ati folosit- golan- nu JIGODIE, FRUSTRAT, SLUGA SI PRES- ceea ce face acest individ - asa se traduce
6
6
Isarescu e cel mai mare hot, lucreaza pentru banci si interese straine nu pt tara de aceea si rezista de atatia ani acolo. Un tradator manjit. Ponta mai bine taceai. Esti la fel de hot ca astia pe care ii critici.
15
12
s-a dezlantuit Michi Maus ... va dati seama ca Pluto, Donald si ceilalti nu stiau pe unde sa se mai ascunda!
14
10
M e Ponta si toti acolitii lui de diversioniti
18
8
victoras mama cum ai ajuns la concluzia asta, acolo erau o multime de jidani care se lingeau pe buze pusi in linie tu sti cati bani platesti pentru un credit si cati bani iei pentru un depozit in romanica,poate nu stii dar sirul ala de ovrei in frunte cu jidanescu stiu
20
6
Ponta speculeaza. Dar treaba e totusi ca bilderberg nu se va juca cu chistocul numit Romania, in care valcov, Dragnea, teo-dorovici, Olguta etc fac valuri inconstiente.
12
4
Un golan e Ponta, un fricos, un papagal lipsit de bun simt. Cum sa vorbesti asa despre un senator al Romaniei, indiferent de la ce partid provine el. Ponta e un nesimtit, o jigodie care acum isi da arama pe fata. Bine ca stim acum cine e cu adevarat Ponta... Un nenorocit, o javra ordinara...
17
10
Ca tot e vorba de golani, dr. poanta e un golan securist.
21
8
Sugi pula domnule Ponta
16
10
asta-i mai prost ca noapte,muistu drakului
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218