REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Victor Ponta: Sunt convins că la alegerile din 26 mai vom lua peste 10%

Victor Ponta: Sunt convins că la alegerile din 26 mai vom lua peste 10%

Replica API 20 mai 2019 | 00:06 454

Victor Ponta, președintele partidul PRO România a fost prezent duminică, 19 mai a.c., la Constanța pentru a susține o conferință de presă având ca temă alegerile europarlamentare. De asemenea alături de acesta au venit, fostul premier Miha Tudose, comisarul european, Corina Crețu, Mircea Dobre, Mircea Banias și Răzvan Filipescu. În cadrul conferinței, Victor Ponta a vorbit despre un viitor proiect pe care partidul pe care îl conduce, dorește să-l implementeze, mai exact un program operațional regional, dar și despre faptul că este convins că la alegerile din 26 mai, PRO România va obține 10%.

”Suntem la Constanța și vreau să vă spun că aici, oamenii au fost învățați să-și facă propriile investiții, propriile afaceri. În 2015 când am adoptat codul fiscal, era și Mihai Tudose pe atunci în guvern, era Eugen Teodorovici ministru de Finanțe și a spus că este copilul lui, codul acela fiscal, l-a omorât de vreo 200 de ori și de atunc îl omoară în continuare. Iar faptul că nu mai avem stabilitate și pedictibilitate în zona fiscală, este un lucru care se simte din ce în ce mai tare în mediul de afaceri. Spuneam că am vrut să construim o alternativă, exact pe 28 mai se împlineste un an de când am lansat PRO România, între timp au venit oameni alături de noi, care pur și simplu s-au săturat de ceea ce se întâmpla și a considerat că nu trebuie să stăm de-o parte și sunt foarte optimist după aceste câteva săptămâni de campanie pentru că, dincolo de faptul că avem o listă de candidați mai cunoscută și mai apreciată decât celelalte partide, am reușit ceea ce părea imposibil, să ne mișcăm și în zona de organizare, avem sedii, avem reprezentanți în toate sediile de vot și suntem pe prima pagină a buletinului de vot. Avem un proiect special pentru Parlamentul European și pe care vreau să-l anunț și aici, pentru următorul buget al Uniunii Europene să reușim să impunem ca program operațional regional să nu se mai lucreze cu ministerul, guvernul, vedeți că tot felul de oameni care sunt acum în guvernul nostru nu lucrează pentru România ci pentru Dragnea.

Țin să le mulțumesc celor de la Constanța că au reușit să facă rapid o structură, țtiu că nu este ușor, cei de aici de la PSD au cei mai mulți bani din țară și cu banii se pot obține și voturi, însă eu cred că noi putem să oferim o alternativă și cred că destul de mulți oameni vor fi alături de noi. Sunt convins că la alegerile din 26 mai vom lua peste 10%, sunt convins că vom prinde trei mandate și mai sunt convins de un lucru care la PSD nu este valabil, ai noștrii rămân la PRORomânia și se manifestă pro european și pro social-democrație.” a spus președintele PRO România, Victor Ponta.

L.M.

Comandat de Pro România, cod mandatar financiar 41190009

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sobolane, o sa iei o mare muie !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218