REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Ponta, val de ironii la adresa lui Dan Barna: un tigru de carton! S-a predat viteazul!

Victor Ponta, val de ironii la adresa lui Dan Barna: un tigru de carton! S-a predat viteazul!

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 191

Liderul Pro România, Victor Ponta, îl ironizează pe liderul USR, Dan Barna, cel care, ieri, condiționa votul pentru un guvern PNL de adoptarea unor proiecte legislative în Parlament, în timp ce în urma negocierilor de astăzi, după ce proiectele nici măcar nu au intrat pe ordinea de zi, ”viteazul Dan Barna” s-a predat și anunță că USR votează guvernul PNL.

”Dan Barna lupta cu Dacian Ciolos pentru pozitia de “tigru de carton” ! Ieri scosese pistolul cu apa la Camera Deputatilor si ii ameninta pe PNL ca nu le voteaza Guvernul daca nu trec niste legi - care normal ca nu au trecut ! In 24 de ore s-a razgandit si face invers decat a spus! Cacealmaua s-a rasuflat!

Cand spun ca Barna a devenit “politician de Dambovita “ nu ma refer la talentul de a face bani multi din contracte cu Guvernul si din fonduri europene pentru proiecte fantoma / nici la faptul ca isi aranjeaza voturile in propriul partid “defectand” sistemul electronic / nici la faptul ca primeste linistit in fiecare luna milioane de lei de la Buget ca subventie pentru Partid / nici la faptul ca lipseste de la voturile de la Camera Deputatilor dar se lauda cu rezultatul pe Facebook !

Ma refer la “santajul cu pistolul cu apa” pe care l-a facut ieri la Camera Deputatilor!

Striga tare Dl Barna ca nu voteaza Guvernul PNL - ca nu au fost trecute pe Ordinea de zi niste proiecte de legi ( care oricum erau la comisii ) - si ca nu exista majoritate/ am ras toti de el stiind ca totul este gargara - si l-am lasat fara proiecte doar ca sa demonstram acest lucru!

“Razboiul cu pistolul cu apa” a tinut 24 de ore / azi Dan Barna Viteazul a capitulat - voteaza Guvernul chiar daca Ludovic Orban a semnat cu UDMR si ALDE ca nici vorba de ordonanta cu alegerea primarilor in doua tururi / si oricum azi s-a respins si legea lor cu desfiintarea Sectiei Speciale!

Problema cu acesti “tigri de carton” Dan si Dacian este ca “mananca” foarte multi bani - romanesti si europeni! In rest sunt pasnici!”, scrie Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mincinos,o tarfa politica care sfideaza romanii crezand ca au uitat ce facea acum cativa ani si peste noapte a devenit alba- ca -zapada
2
0
Cu le stii tu pe toate.
2
1
Nu este Ponta cel mai in masura sa comenteze dar cam are dreptate!
5
4
te supara adevarul? USR si PNL intr-un an se vor duce pe copca, PNL-ul vedeti cu ce ministrii PDL-isti vine iar USR-ul este un balon de sapun pe care fraierii il vad minge de foc!!!
5
4
Acest smecheres de Bucuresti,un fel de Frankenstein al zilelor noastre,creatorul monstrului din Teleorman-nume predestinat,Draknea-alt nume predestinat,tinut azi in cusca,a uitat ca in 2015 a plecat din Guvern cu suturi in cur. Are memoria scurta.
5
4
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii la 45-50 de ani.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920