REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victor Rebengiuc, confesiuni zguduitoare. „Am început să mă gândesc la moarte“

Victor Rebengiuc, confesiuni zguduitoare. „Am început să mă gândesc la moarte“

Replica API 15 octombrie 2021 | 00:00 676

La 88 de ani, Victor Rebengiuc este încă pe senă! Maestrul a acordat un interviu emoționant despre piesa „Regele moare” de Eugen Ionesco, unde interpretează rolul regelui Berenger. Maestrul a făcut confesiuni zguduitoare despre problemele de sănătate cu care se confruntă și a mărturisit că nu se teme de moarte!

Victor Rebengiuc

„Regele Berenger, m-am întâlnit cu el într-un moment foarte interesant al vieții mele. Am trecut un hop. Am împlinit 80 de ani și acum sunt încă de mult intrat în acest hop, dar împlinind 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit. Nu mă gândisem până atunci deloc. Mi s-a părut că nu aveam de ce să mă gândesc, mă simțeam bine, munceam, trăiam, mă bucuram, mă întristam, dar după 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit, la moarte, și încetul cu încetul mi-am dat seama că n-am de ce să mă tem.

Moartea este sfârșitul vieții și viața trebuie să aibă un sfârșit. Rolul acesta a venit exact în momentul în care începusem să mă lămuresc că nu trebuie să ne fie frică, trebuie să ne gândim foarte bine la viața pe care o mai avem de trăit, să o trăim și să plecăm dincolo cu fruntea sus, fericiți că am avut ocazia să trăim și să facem tot ce am putut face mai bun din noi”, a declarat Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc: „Am avut două operații pe coloană”

În februarie, marele actor a împlinit 88 de ani. Problemele de sănătate s-au acutizat însă în ultimii ani, când maestrul a suferit două intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale. A rămas cu dureri, care uneori sunt insuportabile și îl fac să se deplaseze greu.

„În 2019, am avut eu probleme grave de sănătate cu coloana, am două operații pe coloană, și m-am refăcut foarte greu. Încă nu m-am refăcut de tot, dar nu se mai poate pentru că coloana mea e prea mult modificată. Am probleme, dureri mari, siguranță nu prea există în echilibru, merg greu, dar asta e… mi-am spus că aș putea să reiau rolul acesta, să jucăm spectacolul și îl joc. Pentru că, în fond, vorbesc despre un om care este la sfârșitul vieții, care are toate belelele care vin odată cu sfârșitul vieții, boli și alte lucruri. Sunt foarte optimist și aștept sfârșitul, aștept ultima cortină, o să vină. Ce nu îmi place e că mă cam doare și n-aș fi vrut să vină cu durere, mi-ar fi plăcut să fie fără durere, să fie în liniște așa, te culci și nu te mai scoli, dar ne mai sculăm de câteva ori și gata”, a adăugat Victor Rebengiuc, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E si timpul. La 88 de ani !!
1
0
e normal sa te gandesti la asa ceva! Ca doar nu te gandesti la casatorie!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102