REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Victor Slav, închisoare sau amendă după ce a fost prins drogat la volan

Victor Slav, închisoare sau amendă după ce a fost prins drogat la volan

Replica API 11 octombrie 2019 | 00:00 520

Victor Slav

Foto: Instagram

Veşti proaste pentru Victor Slav, care a fi fost prins în această primăvară la volan în timp ce era sub influența drogurilor. El a depus o plângere la Judecătoria Sighişoara pentru a-şi face drepătate, cerere care a fost respinsă recent de judecători. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu poate ataca decizia în termen de 30 de zile.

Victor Slav a călcat pe bec în această primăvară când a fost oprit de poliţişti în trafic. Victor Slav se afla pe autostrada A3, la volanul bolidului său, un BMW seia 7. El ar fi coborât din mașină, la cererea oamenilor legii, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi fumat marijuana. De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge.

Aparatul Drug Test – probă ce poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive – a arătat că Victor Slav consumase cannabis.

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

În timp ce el era condus spre sediul poliției, Victor Slav ar fi acuzat stări de rău. El ar fi cerut poliției să dea niște telefoane familiei pentru a-i fi alături, însă potrivit sursei citată anterior, aceștia nu s-ar fi prezentat acolo. În cele din urmă, și-a chemat un avocat care i-ar fi fost alături în tot acel timp. La scurt timp după acest incident el a contestat decizia la Judecătoria Sighişoara, plângere care recent a fost respinsă.

Foto: arhivă personală

"Respinge plângerea contravenţională a petentului Slav Victor, cu CNP şi domiciliul, în contradictoriu cu intimatul IPJ Mureş, cu sediul , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliţia staţiunii Sovata . Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighişoara. Pronunţată în şedinţă publică, la 7.10.2019", se arată în decizia magistraţilor, publcată pe portalul instanţelor de judecată.

Drept urmare, Victor Slav s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă, așadar, Victor Slav ar putea, în cel mai fericit caz, să se aleagă cu o amendă substanțială.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cineva cu toate tiglele la locul lor nu se insura cu Dragusanca!
4
1
Ce dement. Si la televizor parea un tip simpatic, cu toate tiglele pe casa.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614