REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Victor Slav și iubita, în tandrețuri pe internet. Ce imagini a publicat Selina

Victor Slav și iubita, în tandrețuri pe internet. Ce imagini a publicat Selina

Replica API 29 septembrie 2021 | 21:23 827

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Selina, partenera sa de viață, iar cei doi apar din ce în ce mai mult împreună și în spațiul public. Acum tânăra a publicat un clip video în care apare în tandrețuri alături de prezentatorul TV.

Victor Slav nu mai e un bărbat singur de ceva vreme, din momentul în care a cunoscut-o pe Selina, cea care i-a devenit parteneră și care e alături de ”băiatul de la meteo” peste tot. Dacă o bună perioadă nu s-au afișat și au stat departe de lumina reflectoarelor, acum cei doi apar tot mai des împreună, scrie spynews.ro

Au mers în vacanță și au împărtășit cu fanii imagini care mai de care, iar recent aceștia s-au filmat în tandrețuri. Cei doi au apărut într-o ipostază comică și au adus zâmbetul pe față celor care îi urmăresc, dar tot timpul au stat îmbrățișați și nedezlipiți.

”M-am prostit și m-am îndrăgostit”,a scris Selina, iubita lui Victor Slav, în dreptul imaginilor.

Au planuri serioase împreună

Se pare că lucrurile sunt foarte serioase între ei, iar cei doi îndrăgostiți și-au făcut planuri pentru viitor și cât de curând am putea să-i vedem în fața altarului.

În ceea ce privește începuturile relației lor nu sunt prea multe detalii, însă se pare că aceștia s-ar fi cunoscut la un restaurant, acolo unde Selina era hostess, iar de atunci a fost dragoste la prima vedere și după o scurtă perioadă au început relația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e mai buna ca cealalta plastificata .
4
0
Selina ii face cu ventuzele de buze cra cra cra lui Victor
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218