REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Slav, urmărit de ghinion. A fost dat în judecată de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3

Victor Slav, urmărit de ghinion. A fost dat în judecată de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3

Replica API 16 august 2022 | 00:00 718

Victor Slav este urmărit de ghinion! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu are deloc noroc în afaceri! Se pare că a primit o lovitură dură din partea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Victor Slav

Victor Slav este cunoscut de o țară întreagă prin prisma rolului de prezentator TV. Ani la rând a prezentat rubrica metro la PRO TV. În plus, el a participat și la alte emisiuni televizate. Deși avea o carieră solidă și nu ducea grija zilei de mâine, Victor Slav a decis să se reprofileze, iar după mariajul cu Bianca Drăgușanu s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de lumina reflectoarelor, scrie click.ro.

Victor Slav și-a încercat norocul în afaceri, însă proiectele sale nu au avut deloc succes, din nefericire. Fostul prezentator deține propria companie de advertising, însă conform rapoartelor ANAF profitul pe care l-a obținut până acum de pe urma acesteia este unul redus.

Victor Slav, și fără afacere, și fără apartament!

În plină pandemie, Victor Slav și-a deschis un pub pe bulevardul Decebal din Capitală, după ce a vândut, pentru suma de 100.000 de euro, un apartament pe care îl deținea. Deși nu a fost deloc zgârcit în ceea ce privește restaurantul și s-a asigurat că vizitatorii vor avea parte de o experiență culinară inedită, afacerea lui Victor Slav a eșuat, iar fostul prezentator a fost nevoit să închidă localul la doar câteva luni de la inaugurare.

Colac peste pupăză, Victor Slav a fost dat în judecată și a ajuns în instanță cu Primăria Sectorului 3. Acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu primește o nouă lovitură de grație și pare să fie urmărit de ghinion!

În acest moment, fostul prezentator de televiziune este implicat ca pârât într-un proces în care primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, este reclamant. Obiectul este „obligația de a face”. Până în momentul actual, nici Robert Negoiță, nici Victor Slav nu au comentat în mod oficial procesul în care sunt implicați. Conform informațiilor, judecata ar avea deja trei termene amânate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920