REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victoria Beckham a declarat că a fost „hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic“

Victoria Beckham a declarat că a fost „hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic“

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 438

Victoria Beckham, foto GettyImages

Victoria Beckham, soţia fostului star al fotbalului englez David Beckham, a dezvăluit că a fost hărţuită psihic şi fizic în şcoală, relatează marţi Press Association.

Victoria Beckham şi-a povestit într-un interviu acordat revistei Glamour experienţele pe care le-a trăit în timpul şcolii.

Fosta componentă a formaţiei Spice Girls, devenită creatoare de modă, a declarat că a avut de suferit de pe urma nesiguranţei impregnate.

''Nu am fost niciodată fata populară în şcoală şi nimic nu mi-a fost uşor. Am fost hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic'', a declarat Victoria Beckham.

Cântăreaţa şi creatoarea de modă a afirmat că i se pare important să o educe pe fiica sa, Harper, în ceea ce priveşte importanţa comportamentului bun şi blând în relaţia cu semenii.

''Pot discuta cu Harper despre asta şi despre modul în care fetele ar trebui să fie bune cu fetele... mă folosesc de propriile experienţe pentru a împărtăşi asta'', a adăugat soţia lui David Beckham.

Mamă a patru copii, vedeta a menţionat că a primit o lecţie despre provocările vieţii şi despre faptul că este nevoie muncă pentru a avea succes.

''M-a făcut să mă simt nesigură, însă totodată m-a făcut să realizez că dacă vreau ceva trebuie să muncesc din greu pentru a-l obţine. Nimic nu vine de la sine şi asta este bine'', a mai spus vedeta.

Victoria Beckham a decis să nu se alăture turneului de reunire a formaţiei Spice Girls din acest an pentru a se concentra asupra brandului ei de modă.

Fetele de la Spice Girls au devenit faimoase în 1996 cu single-ul "Wannabe" şi au continuat să lanseze hituri ca "Who Do You Think You Are" "2 Become 1" şi "Viva Forever", înainte de a se despărţi în 2000.

Victoria Caroline Beckham, născută Adams, a venit pe lume la 17 aprilie 1974, în Harlow, Essex, Marea Britanie. A urmat cursurile St. Mary's High School, apoi a studiat la Jason Theatre School şi a fost admisă la Laine Theatre Arts Academy din Surrey, unde a luat lecţii de dans şi modeling.

În 1993, Victoria a fost selectată ca membră a grupului Spice Girls, împreună cu Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown şi Melanie Chisholm, după ce au participat la selecţie 400 de tinere.

Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, în 1999, la Luttrellstown Castle, în Irlanda.

Ea şi-a lansat prima colecţie de rochii în 2008, înregistrând succes în domeniul creaţiilor vestimentare şi în fashion, având deja o linie de parfumuri, ochelari de soare şi rochii.

Victoria şi David Beckham au împreună patru copii - Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca si bogata asta se plange, noi ce sa mai zicem ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920