REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victorie pentru Simona Halep! Jucătoarea noastră a câștigat primul meci în 2017!

Victorie pentru Simona Halep! Jucătoarea noastră a câștigat primul meci în 2017!

Replica API 2 ianuarie 2017 | 11:17 690

sursa foto: gsp.ro

A doua favorită a turneului de la Shenzhen, Simona Halep a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovici în 3 seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3.

În turul următor, Halep va juca contra Katerinaei Siniakovam, locul 53 WTA, care a învins-o pe Shuai Peng, scor 6-3, 7-5

A fost primul meci din 2017, iar Halep a avut o sincopă, în cea de-a doua parte a partidei. După un prim set fără istoric, în care jucătoarea noastră, clasată pe locul 4 mondial, nu a lăsat-o să respire pe Jankovici, Halep a pierdut setul secund și s-a pregătit pentru o înfruntare serioasă în manșa decisivă.

Simona s-a concentrat, a recuperat un break timpuriu făcut de Jankovici, după care s-a impus pe serviciul fostului lider mondial și a închis partida.

"A fost primul meu meci din 2017 și l-am disputat contra unei sportive foarte bune. Deci nu a fost deloc ușor.

Da, am început foarte bine meciul și m-am impus lejer în primul set. După care ea a revenit în setul al doilea. Ea a fost mai agresivă și a revenit. Totuși sunt mândră de faptul că am câștigat eu setul decisiv, mai ales că mă simt bine la Shenzhen.

Vreau să repet succesul de acum doi ani, dar știu că fiecare partidă de aici e grea", Simona Halep, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
URITA NATIE.
1
0
Nu ne mai intereseaza rezultatele asteia. Ne pisham pe banii lor de machidoni zgarciti si nesatui ! Sa se bucure de viloiul urat pe care il construieste si sa ne lase in pace ca a refuzat sa reprezinte Romania la Rio. Sau cumva testele antidoping erau mai dure ?!?
2
0
Ca sa ajungi o mare campioana inseamna de multe ori sa iei...... De ce sa-si strice sanatatea grav cand ea e deja milionara in euro. Asta inseamna ca e sfatuita f bine
2
0
brrr oaie brrr
0
1
Nu va mai umflati in pene sustinatorilor! Halep nu va fi niciodata o mare campioana precum Graf sau Williams! Victoriile sale sunt sporadice si lipsite de substanta iar in curand va urma retragerea din activitate!
8
1
Comment-uri tipic romanesti, pline de invidie si frustrare!
2
8
eu sunt simona bizona,nici pe mine nu ma ajutat nimeni,nu fac nici o donatie
4
2
daca nu te intereseaza sportul de ce dai mesaje?deci te uiti doar la poze.atat poti.ai doua clase?
3
9
nu ma intereseaza sportul, nici viteza cu care o suge dar dupa poza pare ca a scapat oile in porumbi.
12
5
Vulpeo, mai invata limba romana, sau ai dat oile la usa si n-ai avut timp de carte.
9
6
Are forta de barbat.Asa se castiga mil.de euro.Acesti fatalai care dau mes.chiar nu citesc art despre sport,ex.cu ce viteza este lovita mingea si ce forta are in acel moment lovitura ei?Fatalaii efeminizati din ziua de azi- majoritatea baietilor-observa rochia,culorile tricoului,a unghiilor de la picioare,vopseaua parului, habar neavand de ce inseamna un sport de performanta.DISCIPLINA inseamna performanta.Pt 11.53: nu o sa ai tu vreodata bani si minte sa te apropii macar de ea.Ati vazut cum vedetele,dupa care lesina tinerii tampiti de azi se spala imediat cu alcol dupa ce au fostatinsi de ei?
7
13
urata fata , are gesturi de barbat pe teren, seamana putin cu Martina Navratilova
9
10
cat ma costa s-ai trag un settt.
2
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102