REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VICTORIE: Simona Halep, în SEMIFINALE la Sydney

VICTORIE: Simona Halep, în SEMIFINALE la Sydney

Replica API 13 ianuarie 2016 | 08:58 244

După o victorie mare, obţinută cu inima - după ce în setul doi a acuzat dureri-, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 6-1, pe Simona o aşteaptă un alt meci "tare". Karolina Pliskova "bate" la porţile top "10"-ului WTA şi este în acest moment în mare formă, potrivit DigiSport 2

7-5. GAME, SET, MECI SIMONA HALEP! Sportiva noastră a câștigat și al doilea set și s-a calificat astfel în semifinalele turneului de la Sydney, după o oră și 38 de minute de joc.

Cahill i-a spus Simonei să fie mai relaxată, pentru că are valoare de a câștiga acest meci și să nu mai fie la fel de încrâncenată ca până acum.

”Cum vrei să joci î continuare? Pe mâna ei sau pe mâna ta? Deci, pe mâna ta, perfect”

6-5. BREAK HALEP. Simona a revenit incredibil, după cel mai lung game al meciului, după care l-a final a cerut, pentru a doua oară, sfatul lui Darren Cahill.

5-5. BREAK PLISKOVA! Luptă strânsă în setul al doilea. Al treilea game câștigat contraserviciului de către Pliskova, care nu renunță.

”Mișcă-te și tu o dată, că te rog de o oră!”, a răbufnit Simona, spre uimirea generală, referindu-se la acele momente de pasivitate care nu au fost forțate de Pliskova, ci de ea însăși.

5-4. REBREAK HALEP! Simona a revenit în avantaj, pe serviciul adversari, după un game în care a avut iar fluctuații. Dar, acum va servi pentru meci și pentru calificarea în semifinale.

4-4. BREAK PLISKOVA! Sportiva din Cehia a restabilit egalitatea în setul secund. În acest game, Simona a reușit mai multe lovituri excelente de dreapta, ceea ce ar putea reprezenta modelul de luptă împotriva Pliskovei.

În primul sfert al turneului, disputat pe terenul 1, SVETLANA KUZNETSOVA s-a impus în fața italiencei Sara Errani cu 7-6, 6-0, după ce a revenit în primul set de la 1-5!. Kuzbetsova va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Halep și Pliskova.

4-3. Pliskova și-a câștigat serviciul, într-un game liniștit, în care Simona a părut mai degrabă că și-a conservat energia pentru final.

4-2. Game important câștigat de Simona, care și-a conservat avantajul break-ului. Pe un rever al Pliskovei, Simona a venit foarte bine la fileu și a returnat imperial.

3-2. Pliskova s-a impus, cu mari emoții, după ce game-ul a fost la îndemâna Simonei, care a avut minge de 4-1.

3-1. Halep a câștigat punctul cu o lovitură de mare efect, la care, din nou, Pliskova nu a mai avut ce face. De fapt, sportiva din Cehia nu a crezut că Simona poate trimite atât de bine și nu a mai urmărit mingea.

2-1. BREAK HALEP! Simona evoluează din ce în ce mai bine. Chiar dacă a fost un punct câștigat greu, sportiva noastră s-a deplasat foarte bine pe linia de fund, a știut cum să alterneze mingiile lungi cu cele scurte, după care s-a impus cu o minge lungă la care Pliskova n-a fost decât spectatoare. De altfel, sportiva din Cehia este tot mai nervoasă. A primit și un avertisment.

1-1. Halep a revenit în setul al doilea, după un game extrem de disputat. Foarte solid jocul Simonei, care a ajutat-o să revină, cu o putere de luptă extraordinară.

0-1. Pliskova s-a impus foarte greu, după un început foarte bun al Simonei, care a avut trei mingi de break. Karolina a revenit cu doi ași și s-a impus până la urmă.

A început setul al doilea.

6-4. GAME, SET SIMONA HALEP! După cel mai disputat game al partidei, cel puțin de până acum, sportiva noastră a câștigat primul set în avantaj. Mult mai atentă, cu un joc variat, numărul 2 WTA a demonstrat că are valoare și că este mai bună decât sportiva din Cehia.

”Este un moment important, dar nu crucial al carierei. Profită de această ocazie ca să te antrenezi pentru momentele mai importante ale carierei. Intră mai mult în teren, dă mai mult efect cu al doilea, nu este o tragedie dacă pierzi game-ul acesta. Nu-ți dă prea mult ritm, Pliskova poate încheia rapid un game”, i-a transmis Darren Cahill sportivei noastre.

5-4. Pliskova s-a apropiat la un singur punct de Halep, după ce a reușit șă-și câștige propriul serviciu. Ambele sportive au cerut intervenția antrenorilor.

5-3. BREAK PLISKOVA! Simona a evoluat puțin mai relaxat, nu a mai fost la fel de sigură pe primul serviciu, astfel că sportiva din Cehia s-a apropiat la două puncte de Halep.

5-2. Pliskova a reușit să-și conserve avantajul serviciului, nu cu multă lejeritate, dar Simona va servi imediat pentru câștigarea setului.

5-1. Halep domină primul set! Simona a servit mai slab la început, Pliskova a condus cu 30-0, dar sportiva noastră a avut trei mingi la rând câștigătoare, printre care și al doilea as, și a câștigat acest game.

4-1. BREAK HALEP! Simona, încet-încet, își impune jocul mult mai exact și mai variat. Pliskova a încercat să șină aproape, dar diferența de valoare dintre cele două sportive începe să-și spună cuvântul. Un nou break pentru numărul 2 WTA, care se desprinde în primul set.

3-1. Cel mai disputat game al acestui sfert, cel puțin de până acum. Plsikova a avut trei mingi de rebreak, 40-15, dar Simona, cu un joc mult mai exact și cu un joc mai bun de picioare, a revenit a egalat și a trimis punctul în avantaj. Simona a izbutit și primul as al meciului. Mingea care i-a adus punctul patru al acestui prim set a venit după un prim serviciu foarte bun.

2-1. BREAK HALEP! Simona a jucat mult mai agresiv în game-ul al treilea și s-a impus într-un final. Halep a avut trei mingi de break, sportiva din Cehia a salvat două, dar Pliskova a comis într-un final o eroare, astfel că Halep este la conducere după primul break al meciului.

1-1. Halep a început partida cu un serviciu mai moale și uneori razant, a fost condusă, dar a revenit și a egalat.

0-1. Pliskova și-a câștigat punctul pe propriul serviciu și este la conducere. Simona a egalat la 15, după care sportiva din Cehia a revenit la conducere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218