REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Victorie uriașă în Europa League: CFR revine spectaculos și o învinge pe Lazio la Cluj

Victorie uriașă în Europa League: CFR revine spectaculos și o învinge pe Lazio la Cluj

Replica API 20 septembrie 2019 | 22:13 415

CFR Cluj a învins-o pe Lazio, scor 2-1, și conduce grupa E din Europa League.

Doamne, ce fotbaliști îmbrăcau tricoul biancocelestilor la trecerea între milenii! Nesta, Simeone, Salas, Mancini, Sergio Conceicao, Veron, Mihajlovici, Stankovici, Nedved, Boksici, Almeida, Ravanelli, Sensini. Era și Simone Inzaghi printre ei, mai degrabă trăind din câteva reușite și din faima lui Pippo. Visele expansive ale lui don Sergio Cragnotti făcuse din Lazio una dintre superputerile lumii. După două decenii, capitolinii au sosit în Gruia cu garnitura a doua, lăsând vedetele acasă, Immobile, Radu, Luis Alberto, alte staruri, Lulici și Luis Felipe, fiind pe bancă. Chiar și așa, trupa romană arată ca una de armăsari pur sânge, cu fotbaliști voinici care știu bine și cu mingea.

Nu e de mirare că oaspeții au trecut la butoanele partidei încă din start. Milinkovici-Savici este pe lista marilor puteri, a desenat cum a vrut printre niște adversari ale căror cotă adunată în grup este de cel puțin două ori mai mici decât cea a lui. Lazzari, mai tânăr, mai vivace, i-a luat la viteză pe elevii lui Petrescu. Italienii au încercat să joace cu capul sus, semeț, clujenii punând osul la treabă. Bastos (25) a deschis scorul, logic, impresionând: și venit singur-singurel la gol, și reluare cu genunchiul, ca-n curtea școlii. Fost jucător în Italia, Djokovici și-a pus ambiția la lucru. După o tentativă de foarfecă, a avut inteligența și șansa de a scoate un penalty, forțând decisiv la Leiva. A fost și inteligent să nu riște și să-l lase pe Deac (41) să bată penalty-ul, perfect, și să aducă golul ce-a echilibrat balanța și-a încălzit tribunele.

Traore a trăit doar din golurile trecutului, unul apreciat și pe site-ul oficial UEFA. SuperDan a introdus prezentul după pauză, pe Omrani, care a dat puls unei echipe ce-a jucat un fotbal frustrant în prima repriză. Lăudat de Inzaghi, Bilel (52) a scăpat impetuos spre zona lui Strakosha, doar că a tras enervant de slab dintr-o superpoziție. Totuși, golgeterul campioanei a vrut să se remarce, a dorit să tragă din orice poziție, dovedind că are caracter de fotbalist ce-și asumă jocul.

Francezul nu a mai iertat a doua oară! În minutul 75 a lovit bara, a fost atent pe recuperare și a punctat decisiv.

CFR Cluj e primul ider al grupei E. În celălalt meci, Rennes și Celtic au remizat, scor 1-1.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura echipa care joaca ceva
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367