REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Videanu avertizează: Parlamentarii care semnează moţiunea de cenzură nu au ce căuta în PDL

Videanu avertizează: Parlamentarii care semnează moţiunea de cenzură nu au ce căuta în PDL

Replica API 7 aprilie 2012 | 00:00 196

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, că fiecare parlamentar care semnează o moţiune de cenzură în mod normal nu are ce să caute în PDL, răspunzând astfel unei întrebări privind modul în care vor fi sancţionaţi parlamentarii PDL care ar semna moţiunea de cenzură a opoziţiei. "Procedura de dare afară a unui reprezentant al partidului în una din cele două Camere e una destul de greoaie, va analiza partidul. Ştiţi, trebuie să ajungem în CNC, pentru că sunt demnitari ai partidului. Dar, sigur, pe cale de consecinţă, eu aş spune făcă echivoc, într-adevăr, fiecare parlamentar care semnează o moţiune de cenzură în mod normal nu are ce să caute în PDL", a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă. El a apreciat că moţiunea de cenzură a USL "nu va avea niciun fel de sorţi de izbândă", arătând că, în opinia sa, opoziţia nu va aduna semnăturile necesare pentru ca aceasta să treacă.

Iosif Ştefan Drăgulescu, deputat de Timiş, se regăseşte pe lista semnatarilor moţiunii de cenzură depusă de USL împotriva Guvernului. Deputatul PD-L Ştefan Drăgulescu a semnat alături de parlamentarii opoziţiei moţiunea de cenzură pe care USL o pregăteşte pe tema înfiinţării liniei maghiare la Universitatea de Medicină din Târgu Mureş. Drăgulescu a explicat, pentru PRESSALERT.ro, că s-a alăturat demersului opoziţiei pentru că "nu pot să am două păreri diferite la o distanţă de două săptămâni. Când încă eram rector al UMF Timişoara am semnat un comunicat al Asociaţiei Universităţilor de Medicină în care ne opuneam deciziei guvernului. Nu pot să am o părere ca rectorşi alta ca parlamentar. Se încalcă în primul rând directiva europeană care spune că trebuie să cunoşti limba oficială a ţării în care profesezi".

Sursa:Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218