REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Videanu: PDL nu are un nume pentru preşedinţie, aş fi onorat să particip la competiţia internă

Videanu: PDL nu are un nume pentru preşedinţie, aş fi onorat să particip la competiţia internă

Replica API 8 aprilie 2013 | 00:00 182

PDL nu are în acest moment un candidat la preşedinţia României, pentru desemnarea acestuia fiind necesară o competiţie extinsă în zona dreptei, a declarat, duminică, preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, declarându-se "onorat" să participe la o asemenea competiţie. "Eu cred că PDL, în mod onest, va trebui să înceapă o competiţie internă de desemnare a candidatului la preşedinţie. Legat de profilul candidatului, acest lucru trebuie să răspundă aşteptărilor populaţiei, dar şi aşteptărilor funcţiei de şef al statului. Nu cred că în momentul de faţă PDL are un nume pe care să-l pronunţe ca şi candidat", a precizat, la o conferinţă de presă, Videanu.

Videanu a adăugat că este binevenită această competiţie, "care să aducă în această dezbatere pe toţi cei care gândesc un sistem de valori de dreapta".

"De aceea, competiţia, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să fie strict în interiorul PDL, ci şi în zona tuturor celor care au preocupărit de dreapta. Competiţia trebuie să fie una transparentă, deschisă, astfel încât populaţia să înţeleagă foarte exact care sunt priorităţile PDL şi ale candidatului care va fi desemnat de PDL", a mai spus Videanu.

El a mai arătat că, dacă va răspunde criteriilor stabilite de partid pentru desemnarea candidatului la preşedinţie, ar fi onorat să intre într-o competiţie internă.

"Am afirmat că, dacă voi răspunde criteriilor pe care partidul le va aproba în vederea desemnării candidatului la preşedinţie, nu este niciun fel de ruşine să intri într-o astfel de competiţie în interiorul PDL. Mai mult decât atât, eu consider că este o onoare să intri într-o competiţie internă din acest punct de vedere", a adăugat Videanu.

sursa: mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218