REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO. Accident grav: un poliţist care dirija traficul, luat pe capotă de un şofer!

VIDEO. Accident grav: un poliţist care dirija traficul, luat pe capotă de un şofer!

Replica API 28 februarie 2019 | 01:09 407

Accident grav în Oradea. Un poliţist care dirija traficul rutier într-o intersecţie aglomerată a fost luat pe capotă de un şofer neatent.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, cu puţin înainte de ora 8, într-o zonă a oraşului în care funcţionează mai multe şcoli şi în care traficul este la acea oră foarte aglomerat.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum poliţistul se întoarce pentru a permite unei coloane de maşini să se pună în mişcare, moment în care este lovit din spate şi aruncat pe carosabil.

Poliţistul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, dar starea sa de sănătate este bună.

Şoferul nu consumase alcool şi a spus că nu l-a văzut pe agentul de circulaţiei din cauza soarelui puternic, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In curind ARAFAT va dota militia cu scaunele betonate pentru fluitizarea traficului de imigranti care au luat toate categoriile intr-o singura zi.
2
0
Da-i in poola mea ca sunt cata frunza si iarba,cine sta sa-i numere,intra la scazaminte precum docherii in port pe timpul lui Ceao.Astea sunt riscurile asumate pt.a iesi in pensie la 47cu 1500euro lunar si pana la 90 sa-si scrie memoriile cum dirija circulatia in clubul lui Godina!
4
2
Bai oaie idioata cum adica un semafor pe o artera principala in 2019 nu merge?si nu se poate repara?sau schimba de urgenta intr o ora puneau altul nou asa e normal nu ?opreati in plm traficul si il schimbati de urgenta dar problema e alta...NU SUNT BANI PENTRU ASA CEVA...de ce?PT CA PSD PT CA FURATI DE 30 de ani si nu va permiteti sa aveti rezerve cum exista in Italia Franta Germania Olanda etc...ASTA PROBLEMA
4
0
orbii au permise nu va mai otarati la surzi,cat despre analfabeti
1
0
cauti pe carosabil ?.
3
4
Mars in albania tigan branzar
6
2
Prost.....
1
0
Prostu pulii...politistii dirijeaza circulatia atunci cand semofoarele nu merg...dar mai sunt si alte motive Un prost ca tine a dat peste saracu' om
1
10
Mata-i smardoiaca si cocalaroaica in trafic bagami-as pvla in gvra ta de schizofrenoida borata ce esti! Boul asta de primar a facut un cacat din orasul asta - la poarta 1 e haos, in tomis 3 e haos, in centru e jale, pe varianta e macel. Da-va-n pvla , nu mai reglementati circulatia - nu e de voi , nu va pricepeti - lasati-o cum au facut-o boii aia de comunisti cu militienii aia gen BD. Pvla mea, aia aveau mai multa minte ca voi si n-aveau compiutere si smartfoane!
10
3
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic.
6
12
mare pacat ca a fost ranit un om care isi facea datoria! Ma intreb de ce s-a deplasat inainte de a face semnul cu mana ridicata pentru oprirea traficului. ar trebui un pic umblat la pregatirea profesionala si la protectia muncii si prevenirea accidentelor!!!
20
0
@ 15:14....omule , cum sa zici , " asa va trebuie " ! Omu ala isi facea meseria ! Atat de rai si reci ati ajuns ? O alta aberatie , era cu pietonii , accidentati , pe trecerea de pietoni . Ca de ce , nu fac grupuri , sa treaca mai multi deodata . Inteleg ca soferi , sunt o alta specie , la volan ? Ei nu au nici o raspundere ? Din cercetari amanuntite , a rezultat , ca soferul , este aceeasi specie , adica om .
16
6
In 2019 pe bulevarde asa aglomerate voi de foame sa nu montati semafoare ati preferat sa l puneti pe ala sa faca pe Ludovic Speiss?Daca nu da in judecata statul e cap plecat.defapt este si fara de la culoarea ochiilor!Asa va trebuie! SUnteti devina ca nu montati semafoare!!!!DE FOAME FIREA USCATA AIA IMPUTITA E VINOVATA
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367