REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Accidentul de la Crucea, SURPRINS de camerele de supraveghere! Iată cum a fost evitată O TRAGEDIE

VIDEO! Accidentul de la Crucea, SURPRINS de camerele de supraveghere! Iată cum a fost evitată O TRAGEDIE

Replica API 23 februarie 2018 | 00:04 471

În cursul zilei de joi, 22 februarie, un accident îngrozitor a avut loc în localitatea Crucea, când un TIR s-a răsturnat peste o autoutilitară care transporta 50 de butelii pline cu butan. Din fericire, pompierii au asigurat zona și nu a fost pericol de explozie, însă, după cum se poate observa în filmarea suprinsă de camerele de supraveghere, un alt autoturism a fost la un pas să fie prins la mijloc de cele două vehicule implicate.

Din fericire, doar șoferul de pe TIR a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/tir-rasturnat-peste-o-masina-plina-cu-butelii-la-constanta-346721/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel cu tirul mai mult de 60 nu avea,amsi eu camioane,am si eu camere si stiu sa aproximez,din moment ce duba efectua o manevra si bloca banda sau stationa , indiferent ca este linie continua trecere de pietoni sau orice altceva,este legal sa depasesti ,soferul nu isi putea da seama ce face cel cu duba, incercati sa nu mai coborati din tractor sau caruta si sa va dati cu parerea aiurea.
0
0
Pentru atotstiutorii de pe aici, cititi articolul 142 litera h din regulament si dupa sa va mai dati cu parerea
1
0
Muistu cu tiru la puscarie nu se merge cu viteza aia bai nene
3
1
Stiti doar sa faceti comentarii si sa va dati cu parerea..dar nush cati dintre voi au pus mana pe o masina si mai ales pe un tir.da poate soferul de tir a gresit ca avea viteza prea mare dar cati dintre noi respecta vitezele...daca nar fi legislatia asta de cacat in privinta titurilir toti tiristi ar respecta vitezele legale...si soferul cu buteliile manevrele pe care le face le face fara sa se asigure
3
6
Retine ca viteza nu e o cauza, e o consecinta a unor idioti care nu vor sa respecte legea, nu se asigura, sunt drogati sau se cred zmei pe sosea.
2
1
Morti pe ma-ta de animal care s-a nascut sofer si filozof si mecanic si luptator antitero si campion la supt pula pe net.Javra lipsita de empatie si de intelegere.smardoi pisat ce esti tremurau toate pizdele din tine ca racitura la faza aia mortule.
4
4
alooo, pulitia, de ce nu le luati carnetul la taranii astia cretini, care confunda masina cu caruta, din care doar ce s-au dat jos pt a se urca in masina?????????????????????????????????
3
3
Ce vina are ala cu tirul din moment ce animalul idiot de pe dubita nu se asigura. Cine-i ala de a mers sau merge cu 50 in Crucea? Plus c idiotul dupa logan in loc sa dea in fata ..se vede ca da in spate....alt idiot. Intr-un cuvant a fost o adunatura de idioti
3
3
Daca tirul avea o viteza legala avea timp idiotul care calca linia continua sa faca manevra de retinere a permisului. Din pacate cauza principala a accidentelor ramane viteza!
4
2
numai sofer pe aici.Daca omu a vazut ca e stationat a intrat in depasire,pentru ca nu se stationeaza acolo ,ala cu buteliile taie linia continua sa intre in pl cu satelitul.Tirul mai mult de 50 nu avea se vede.
10
4
100% e vinovati amndoi tinanda cont de linia contiua indiferent de ce comentam
7
11
Nu-i asa ca tiristu' apuca sa dea fleshuri sa priceapa prostul din duba sa astepte sa fie depasit!? Deci boul cu buteliile nici nu mai priveste oglinda dupa partea stanga ci ca o vita vrea sa traverseze soseaua.
13
0
Soferul cu TIR-ul s-a angajat in depasire pt ca a vazut o masina stationata, stationarea este interzisa in acea situatie si normal a incercat sa-l depaseasca. Privitor viteza camionului poate fi factor cauzator dar ramane de stabilit de experti valoarea, functie de cea admisa si conditiile de trafic si se pot atribui procente de vina soferului de TIR.
15
4
vreti sa spuneti voi ca jegul ala de tirist dupa cum conducea el in localitate mai devreme sau mai tarziu nu omora un nevinovat ? se vede clar ca carosabilul e ud ... el ce fel de frane crede ca are cu zecile de tone pe care le fugareste asa ..?
15
11
Amandoi soferi sunt vinovati. Linie continua,viteza mare in localitate. Plus politistii carea le au dat permise de conducere.
9
18
corect, vinovat cel cu buteliile, dar vad ca nici tirul nu prea venea usurel, o cam calca
19
8
nasoala treaba pt. cel cu buteliile.Vinovat 100%.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218